Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стопове, с какво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Затъмняване на стопове, с какво?

Колеги искам да си затамна стоповете на Бравото. Искам да ви попитам кой ще е най-удачния вариант без да се намали видимоста на светлинките. С фолиьо или със спрей. Аз мисля, че с фолиьо най-добре ще се получи, но какво точно трябва да купа? Не мога да ги затамня с това с което си затамнявах прозорците нали?

Re: Затъмняване на стопове, с какво?

_VIP_ написа:
    Колеги искам да си затамна стоповете на Бравото. Искам да ви попитам кой ще е най-удачния вариант без да се намали видимоста на светлинките. С фолиьо или със спрей. Аз мисля, че с фолиьо най-добре ще се получи, но какво точно трябва да купа? Не мога да ги затамня с това с което си затамнявах прозорците нали?
    без да се намали не се сещам.. пък и те по принцип са си затъмнени..
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Не има специални спрейове! Полупрозрачни! Направи ги напълно червени, така хем ще изглеждат по семпло и добре, хем няма да имаш проблеми с шапкарите! Виждал съм че в Практикер продават такива!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Re: Затъмняване на стопове, с какво?

_VIP_ написа:
        Аз пробвах с такова за прозорците, нестава! Мн беше тъмно и почти не се вижда че свети мигача
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Executer написа:
          Не има специални спрейове! Полупрозрачни! Направи ги напълно червени, така хем ще изглеждат по семпло и добре, хем няма да имаш проблеми с шапкарите! Виждал съм че в Практикер продават такива!
          В Практикер съм виждал за барабани спрейове, тея другите явно съм пропуснал
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

B1keP_B0y написа:
            В Практикер съм виждал за барабани спрейове, тея другите явно съм пропуснал
            Има там бая! Даже май бяха изобразени стопове на спрея!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Спрея се нарича Трансперантен има го в практикер, бриколажи даже и в пикадили май го мернах ама не съм сигурен
              Fiat punto 1,1
              Fiat bravo 1,6 16v
              Fiat bravo 2,0 20v
              Honda civic 1,5
              BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

(Без заглавие)

Прав е колегата спрея се казва "Duplicolor" води се трансперантен и става добре аз моите ги правих миналата седмица точно с такъв и мога да ти пусна някоя снимчица да видиш за кво говоря
                Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Re: (Без заглавие)

4uk1t написа:
                  Прав е колегата спрея се казва "Duplicolor" води се трансперантен и става добре аз моите ги правих миналата седмица точно с такъв и мога да ти пусна някоя снимчица да видиш за кво говоря
                  ааа даи верно да видим как е станало :D :P

Коментар

Мойте станаха ето така
                    Прикачени файлове
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ето как стои на бравото ми същия спрей
                      Прикачени файлове
                      FIAT Bravo_GT

Коментар

тва се пръска отгоре нали? минава ли се водно да падне гланца на стопа или направо спрея? и дали е траен и може ли да се махне с разредител или нещо от сорта?
                        F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

wizard88 написа:
                          тва се пръска отгоре нали? минава ли се водно да падне гланца на стопа или направо спрея? и дали е траен и може ли да се махне с разредител или нещо от сорта?
                          Миналото лято сам ги пръскал , направо отгоре по четири пъти на стоп
                          FIAT Bravo_GT

Коментар

(Без заглавие)

моите са 2 пъти пръснати и първо минах стопа с водна шкурка
                            Прикачени файлове

Коментар

а r3p71l3 колега с какво си затъмнил задната врата че дойде и нейния ред ам се чудя с какво да е

Коментар

Working...
                              X