Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Буквички...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Буквички...?

Колеги, малко помощ?Искам да си "попиша" малко върху бравока с популярните сребристи буквички.Някаква идея къде да се сдобия с тях и какво мислите за идеята?
    Fiat Bravo_Sx 103 h.p.

Магазините за автоаксесоари. И аз имам такива мераци но дали няма да потъмнеят бързо.
    FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Може ли да усведомите и нас (мен) Какви са тея сребристи букви.
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ако оставим на страна шрифта или дебелината, то надписа "OCTAVIA" по шкодите е добър пример за тези буквички
        Fiat Bravo_Sx 103 h.p.

Коментар

видях ги 80ст броиката...никога не бих причинил такова нещо на брачеда
          F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

C.J Колега виждам че си наблизко отиваш до гюрлата на паркинга големия магазин за части и аксесоари там има вътре буквички беше нещо от порядъка на левче
            Fiat punto 1,1
            Fiat bravo 1,6 16v
            Fiat bravo 2,0 20v
            Honda civic 1,5
            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

За какво са ви?Да напишете V 6 на Браво 1,4 ли хахахаха?ПО късно ще ви кача една снимка на едно такова Браво в Карлово ,че и пейка си има на задния капак.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Мани колега аз съм виждал нов мерцедес мангала си изписал името отзад грозни са ми тея букви, а няма да коментирам онея лайсни хромираните как са осрали едно чисто ново ауди А6 такива тунинги им хрумват на хората
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5
                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Е добре де, ако напиша V6 отзад няма ли да ми стане 200 коня колата? :D
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ще стане колега 206 коня и аз искам

Коментар

(Без заглавие)

ей такива написани "" AMET ; MEMET; V6; 2.5 24V и сякви там квито се сетите най ги обичам като ги видя на пътя (че и жената ако я няма в колата)
                      Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Дори и да пише 2.0 24v ,когато колата ви е примерно 1.2 ...Обяснете ми какъв е смисъла ,че немога да схвана.Няма да върви повече със сигурност

Коментар

MrElectro написа:
                          Дори и да пише 2.0 24v ,когато колата ви е примерно 1.2 ...Обяснете ми какъв е смисъла ,че немога да схвана.Няма да върви повече със сигурност
                          Ти ш’каиш...+20коня на буква ей!!!
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

:D Най -малко 20.Тогава отзад аз ше си напиша "Непротивоконституционствувателствувайте".Няма да има кой да ме настигне просто

Коментар

Маитапите се вие но на човека сигурно си му харесват буквичките! Последно ги гледах в София на пазара Илиенци по 2 лева броиката но нямаше всички и то може би наи важните а за цифри да не говориме....!
                              FIAT BRAVO 1,9TD 100

Коментар

Working...
                              X