Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко външни промени на пунто!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако махнеш емблемата ще стои доста добре, мисля..можеш да сложиш и бели мигачи, а не тези затъмнените, според мен ще да е по-яко...едни прагчета, а дори и само да боядисаш по по-различен начин сток броните, пак ще изглежда добре имам предвид, в два цвята примерно, черно в средата и синьо в края, като на стилото при решетката за охлаждне на бронята да е черно, лакирано отгоре пп дано ме разбра, иначе вярвам, че ще я докараш до завършен вид колицата
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Ето няколко снимки на пунтаката с 17-ки.Дайте мнения дали да ги взимам или да го оставя с 16-ките.
      Прикачени файлове

Коментар

тия са супер, но за пунтото са май прекалено големички , аз бих търкалял 16ките + това ще ти излизат по-евтино гумите
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

boboe написа:
          Ето няколко снимки на пунтаката с 17-ки.Дайте мнения дали да ги взимам или да го оставя с 16-ките.
          Колега , 17ките са много по яки оставай с тях и много по добре ти стоят на колицата. Едни прагчета ако и сложиш ще стане голяма сладурана.
          http://vbox7.com/play:1631a342
          http://www.vbox7.com/play:316f1b62
          http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
          http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

якото пунто просто ... оставай със 17-ките ... ако не опират - супер стоят ... Само с този 1.1 двигател ми се струва, че ще ти е трудно ускорението Ако й сложиш прагове и брони, които да отиват малко по-ниско май ще стане още по-добре ... но определено 17-ките са къде-къде по-добре от 16ките...

Коментар

това пунто доста ще му умрат кончетата колко и да са му устанали тука имам едно трабанче може да го изяде маи е това е базик а и разхода ще е друг маи
              Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Не му мислете разхода и ускорението на човека, той си знае най-добре. Но аз лично съм за 16-ките, по-добре ми седи колата. Със 17ките ми седи малко като джипче :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Колеги остани с 16ките 17ките малко му идват големи.
                  Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

В това състояние мисля,че със 17-ите стои малко като джипче,както беше казал някой по-горе.Иначе ако ще му слагаш добавки на броните и прагове ще са екстра.В крайна сметка сам си прецени,колата си е твоя и най-важното е на теб да си ти харесва...

Коментар

като те видат хората ще си казват след това...Ехааа тези джанти какво хубаво пунто имат сериозно, големи са, модела е в пъти по-як, но са си големи за пунто, оставай си на 16-ката пп ако сложиш спортно окачване и по-ниски гуми ще седят много яко 17-ките, но ще трябва рязане...
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

Тия 17’’ки с кви гуми ги слагаш ?!?!? 205/35 ли
                        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Колега като гледам по снимките ако отзад седнат двама човека по 80и на горе кг. и джантите ще упрат яко в бронята и калниците.Както каза колегата модела на 17ките е по хубах но 16ките му стоят по-добре с тези става като джип а и на този двигател 1.1 той излиза фабрично с 13ки ти искаш 17ки да му слагаш.Недей мъчиш двигатела окачването нее изчислено за такива тежки колела.Това е савета от мен.Успех колега с подобряването на пунтото гледах в тунинга проектати за музичката много добре е станало всичко.
                          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

За сегя оставам с 16-ките.Ще видя как е с 17 цола като сложа добавките на броните и праговете.До тогава ще трябва да си намеря максимално ниски гуми,нещо от рода на 195/35,40 или 205/35 ако въобще има такива размери. :D

Коментар

Предполагам има такива Екстремни размери, но сигурно са им надули цената !!!!
                              Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Здравейте искам да попитам boboe и аз имам пунто 1.1 как се държи колата с 16-ки аз се чудя дали 14 няма да я спънат благодаря за вниманието

Коментар

Working...
                                X