Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко външни промени на пунто!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко външни промени на пунто!!!

След като приключих с аудио проекта-http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=66&t=86691започнах малко промени и по външния вид.На първо време затъмних стоповете,задните прозорци и сложих ляти джанти.Следваща стъпка е да сложа ето тези фарове-http://www.streetmania.bg/index.php?p=galleryGalleryShow&iIdLink=213&iType=1 &iPhoto=1Септември ще го вкарвам за боядисване,чи има доста забележки по външния вид и тогава ще сложа предна и задна броня,прагове и спойлер на багажника.Ето няколко снимки.пс.А и резнах по една намотка на предните пружини/иначе стоеше доста вирната предницата/.
    Прикачени файлове

Много готина е станала. И аз действам така,ама съм доста по-бавен.Засега само със затъмнени стопове.Тия дни ще направя стъклата(така си викам от 2 седмици) и после джантета.Много ми се ще и да махна емблемата на предния капак ама нема толкоз кинта.Успех в начинанието
    Прикачени файлове

Коментар

И аз ще махам емблемата на предния капак/точно до нея е леко вдлъбнато и като китосва ще карам наред/.Мястото за номера на задната врата и ключалката също ще си заминат.Ето и предния и страничния мигач затъмнени/и смачкания калник :D /
      Прикачени файлове

Коментар

колега снимки може ли да пуснеш на пунтото как свети през ноща с тия стопове,аз бях помолил един друг колега ама тои маи ме забрави нещо ,та ако може снимчици близкоте дни.мерси предварително.
        F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Аве пич можешли да сподели цолажа на джантите ... параметрите на гумите и с какво моторче се впзиш и колко магаренца те дърпат?

Коментар

Струва ми се, че са тези http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27692
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Здравей колега. Поздрвления за колата. Имам конкретен въпрос макар да карам брава. Имаш ли някакви проблеми след рязането на пружините. Отдавана се бях заканил да го направя това даже тема писах но заради повечето негативни отговори се отказах. Аз не искам спортно окачване просто съвсем леко да смъкна предницата.
              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Джантите май са 15"ки и сигурно са с 195/50 ....Така ли е колега....(джантите са номер 1,евалата )
                Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
                  Джантите май са 15"ки и сигурно са с 195/50 ....Така ли е колега....(джантите са номер 1,евалата )
                  Колега не четеш предните постове! Джантите са 16-ки. :D
                  KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                  Land Rover Discovery 2.5TD '94
                  EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                  EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                  EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Джантите са 16 цола/7инча с гуми 195/45R16.Проблем след рязането на предните пружини нямам,даже ми се струва че вози една идея по-меко.Отрязах една цяла навивка,но за да неизлиза от долния край на макферсона заварих по две скобички/от г-образен винкел/ по ололо 2 см.Малко да ми остане време и ще сваля едната гума и ще сложа снимки.Двигателя е 1100 кубика.wizard88,до ден,два ще сложа снимки на стоповете как светят през ноща.Стоповете и мигачите се виждат,но аз направих опит и фаровете да затъмня :D /но тогава аз невиждах/.Ето една снимка как изглеждаше с черните фарове.
                    Прикачени файлове

Коментар

Дам,вярно не съм чел и аз ...Екстра са все пак
                      Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

boboe написа:
                        Джантите са 16 цола/7инча с гуми 195/45R16.Проблем след рязането на предните пружини нямам,даже ми се струва че вози една идея по-меко.Отрязах една цяла навивка,но за да неизлиза от долния край на макферсона заварих по две скобички/от г-образен винкел/ по ололо 2 см.Малко да ми остане време и ще сваля едната гума и ще сложа снимки.Двигателя е 1100 кубика.wizard88,до ден,два ще сложа снимки на стоповете как светят през ноща.Стоповете и мигачите се виждат,но аз направих опит и фаровете да затъмня :D /но тогава аз невиждах/.Ето една снимка как изглеждаше с черните фарове.
                        Колега вечер как караш с очила за нощно виждане ли? няма смисал от затамняване на фаровете просто боядисай в черно оная част на фара която се намира от вътрешната страна точно пред рефлектора. разгледай на Пунто ГТ как са боядисани заводски. мисля че като боядисаш това което ти казах ще е много яко! аз лично това ще направя.Поздрави!

Коментар

Ето няколко снимки как светят споповете на тъмно.
                          Прикачени файлове

Коментар

boboe написа:
                            Ето няколко снимки как светят споповете на тъмно.
                            Много готино стои на тъмно, само да не намериш някой кьорава леля в тъмното зад тебе да не те види..
                            Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                            Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Не е проблем как светят на тъмно, а на светло Като пече слънцето и някой зад теб реши че стоповете си светят ей така!
                              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                              X