След като приключих с аудио проекта-http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=66&t=86691започнах малко промени и по външния вид.На първо време затъмних стоповете,задните прозорци и сложих ляти джанти.Следваща стъпка е да сложа ето тези фарове-http://www.streetmania.bg/index.php?p=galleryGalleryShow&iIdLink=213&iType=1 &iPhoto=1Септември ще го вкарвам за боядисване,чи има доста забележки по външния вид и тогава ще сложа предна и задна броня,прагове и спойлер на багажника.Ето няколко снимки.пс.А и резнах по една намотка на предните пружини/иначе стоеше доста вирната предницата/.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко външни промени на пунто!!!
Collapse
X
-
Здравей колега. Поздрвления за колата. Имам конкретен въпрос макар да карам брава. Имаш ли някакви проблеми след рязането на пружините. Отдавана се бях заканил да го направя това даже тема писах но заради повечето негативни отговори се отказах. Аз не искам спортно окачване просто съвсем леко да смъкна предницата.Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Джантите са 16 цола/7инча с гуми 195/45R16.Проблем след рязането на предните пружини нямам,даже ми се струва че вози една идея по-меко.Отрязах една цяла навивка,но за да неизлиза от долния край на макферсона заварих по две скобички/от г-образен винкел/ по ололо 2 см.Малко да ми остане време и ще сваля едната гума и ще сложа снимки.Двигателя е 1100 кубика.wizard88,до ден,два ще сложа снимки на стоповете как светят през ноща.Стоповете и мигачите се виждат,но аз направих опит и фаровете да затъмня :D /но тогава аз невиждах/.Ето една снимка как изглеждаше с черните фарове.
Коментар
-
boboe написа:Джантите са 16 цола/7инча с гуми 195/45R16.Проблем след рязането на предните пружини нямам,даже ми се струва че вози една идея по-меко.Отрязах една цяла навивка,но за да неизлиза от долния край на макферсона заварих по две скобички/от г-образен винкел/ по ололо 2 см.Малко да ми остане време и ще сваля едната гума и ще сложа снимки.Двигателя е 1100 кубика.wizard88,до ден,два ще сложа снимки на стоповете как светят през ноща.Стоповете и мигачите се виждат,но аз направих опит и фаровете да затъмня :D /но тогава аз невиждах/.Ето една снимка как изглеждаше с черните фарове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар