Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Турбо на 1.8 - моля да ми помогнете :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Турбо на 1.8 - моля да ми помогнете :(

имам фиат браво 1.8 искам да попитам мога ли да му сложа турбина без да сменям ни6то по двигателя,като не броим новите колектори,аз не искам да гоня максимална мо6ност П.П. несам запознат мн добре за това се надявам да ми помогнете благодаря ви предварително Променено е заглавието по правилата!Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: моля да ми помогнете

devil_666_87 написа:
    имам фиат браво 1.8 искам да попитам мога ли да му сложа турбина без да сменям ни6то по двигателя,като не броим новите колектори,аз не искам да гоня максимална мо6ност П.П. несам запознат мн добре за това се надявам да ми помогнете благодаря ви предварително
    Имаш ли си на представа ,колко нерви,време,майстори и пари се изискват за турбиниране на една кола?

Коментар

така като гледам май няма и ни най малка представа

Коментар

като не искате да помогнете поне не пи6ете такива смотани коментари,ако знаех вси4ко няма6е да ви питам вас,ако някои може да ми даде то4ен отговор нека го направи,ако не просто не пи6ете благодаряви

Коментар

devil_666_87 написа:
          като не искате да помогнете поне не пи6ете такива смотани коментари,ако знаех вси4ко няма6е да ви питам вас,ако някои може да ми даде то4ен отговор нека го направи,ако не просто не пи6ете благодаряви
          Явно се засегна! Аз ще ти отговоря макар и да си нямам и понятие С по малко от 4-5 000 лева няма как да минеш просто има много доработки, за да можеш да сложиш турбо на атмосферен двигател! Те тава е :P :P :P
          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

И аз ще ти отговоря много по направо,поглени темата по-горе "Турбо Типо" и сам ще си отговориш ,като имаш в предвид че колата има версия и на мотора с турбо и колко са много доработките
            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Благодаря ви мн това исках само да знам просто незнаех кам кого да се обърна

Коментар

Виж тук е каде каде по лесно само пари да имаш и ще стане без мъки.http://madcowtuning.bg/turbo/conversion/

Коментар

Re: Турбо на 1.8 - моля да ми помогнете

devil_666_87 написа:
                  имам фиат браво 1.8 искам да попитам мога ли да му сложа турбина без да сменям ни6то по двигателя,като не броим новите колектори,аз не искам да гоня максимална мо6ност П.П. несам запознат мн добре за това се надявам да ми помогнете благодаря ви предварително Променено е заглавието по правилата!Модераторски екип на fiat-bg.org
                  При така поставените ограничения , можеш да го сложиш в багажника , така даже и колекторите няма да сменяш .. а и още нещо , максимума май все още не е достигнат , но много хора го гонят , при това някои - успешно Що не вземеш да прочетеш малко из форумите тук или там преди да ти хрумват подобни "въздушно-спуснати" теми ?

Коментар

Working...
                  X