имам фиат браво 1.8 искам да попитам мога ли да му сложа турбина без да сменям ни6то по двигателя,като не броим новите колектори,аз не искам да гоня максимална мо6ност П.П. несам запознат мн добре за това се надявам да ми помогнете благодаря ви предварително Променено е заглавието по правилата!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Турбо на 1.8 - моля да ми помогнете :(
Collapse
X
-
sUkI
Re: моля да ми помогнете
devil_666_87 написа:имам фиат браво 1.8 искам да попитам мога ли да му сложа турбина без да сменям ни6то по двигателя,като не броим новите колектори,аз не искам да гоня максимална мо6ност П.П. несам запознат мн добре за това се надявам да ми помогнете благодаря ви предварително
-
devil_666_87 написа:като не искате да помогнете поне не пи6ете такива смотани коментари,ако знаех вси4ко няма6е да ви питам вас,ако някои може да ми даде то4ен отговор нека го направи,ако не просто не пи6ете благодаряви>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Виж тук е каде каде по лесно само пари да имаш и ще стане без мъки.http://madcowtuning.bg/turbo/conversion/
Коментар
-
Re: Турбо на 1.8 - моля да ми помогнете
devil_666_87 написа:имам фиат браво 1.8 искам да попитам мога ли да му сложа турбина без да сменям ни6то по двигателя,като не броим новите колектори,аз не искам да гоня максимална мо6ност П.П. несам запознат мн добре за това се надявам да ми помогнете благодаря ви предварително Променено е заглавието по правилата!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар