Здравейте имам няколко въпроса, тъй като съм със 1.1 двигател без хидравлика и съм със 165/70/13 гуми и искам да си сложа 185/55/14 дали ще тря да почна фитнес за да оправлявам превозното средство... и др което искам да направя е тунинг на таблото къде мога да ида и да ми направят като искам да бъде като на пассат 5-ца или голф 5-ца по този начин да свети синио червено (стрелките червени) Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто Табло/Джанти
Collapse
X
-
За гумите няма да имаш проблем. Върти се не по-трудно от другите или дори и да е няма да усетиш разлика. Относно циферблатите ще те одерат маса пари, за нещо, което и сам можеш да направиш. Потърси из форума има тема за променени светове по таблото.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Re: Фиат Пунто Табло/Джанти
PREDATORA написа:Здравейте имам няколко въпроса, тъй като съм със 1.1 двигател без хидравлика и съм със 165/70/13 гуми и искам да си сложа 185/55/14 дали ще тря да почна фитнес за да оправлявам превозното средство... и др което искам да направя е тунинг на таблото къде мога да ида и да ми направят като искам да бъде като на пассат 5-ца или голф 5-ца по този начин да свети синио червено (стрелките червени) Благодаря
Коментар
-
Re: Фиат Пунто Табло/Джанти
stefcho_sm написа:PREDATORA написа:Здравейте имам няколко въпроса, тъй като съм със 1.1 двигател без хидравлика и съм със 165/70/13 гуми и искам да си сложа 185/55/14 дали ще тря да почна фитнес за да оправлявам превозното средство... и др което искам да направя е тунинг на таблото къде мога да ида и да ми направят като искам да бъде като на пассат 5-ца или голф 5-ца по този начин да свети синио червено (стрелките червени) Благодаря
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар