еми точно че са скъпе готовите а не светят кой знае колко по -добре за това хората сами си ги правят и кефа е по - голям когато се получи.Само за справка на мене двете пръчки ми седнаха 2 лева, 2.40 за 4 диода 5 стотинки за резистори 1 лев за кабел...и 2 дена труд и 2-3 лева гориво докато обикалям града да търся нещата ... значи цялата сметка сяда под 10 лева..така си прави сметката...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Angel eyes
Collapse
X
-
коелга гледам че от двете страни ти излизат кабели.. не прави тази грешка, аз я направих и после си блъсках главата щото беше късно. Направи го като на клипчето от едната страна щото после трудно можеш да избегнеш тва да се вижда поне единия кабелFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
така ще го направя колега тук съм го вързал със джиджавка от запалка просто да видя как свети иначе ще е с 1 кабел мерси все пак искам само да попитам понеже гледам фара ми е е залепен с силикон как да стигна до рефлекторите и се чудя дали ще мога да го затворя после ако го изрежа силикона има ли друг начин ? ...несъм много в час с термините надявам се да сте ме разбрали
Коментар
-
durex_a написа:така ще го направя колега тук съм го вързал със джиджавка от запалка просто да видя как свети иначе ще е с 1 кабел мерси все пак искам само да попитам понеже гледам фара ми е е залепен с силикон как да стигна до рефлекторите и се чудя дали ще мога да го затворя после ако го изрежа силикона има ли друг начин ? ...несъм много в час с термините надявам се да сте ме разбралиFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
колеги снощи почнах да правя фаровете ... направих формичките нарязах ги .... сложих им диодите залепих ги с горещ силикон вместо с безцветен лак както е направил колегата Chaikata.... става много добре само трябва да работите малко по сръчно и бързо щото горещия силикон се втвърдява много бързо!и идва най-големия резил точно направих всичко... залепих пръчките за декоративната пластмаса ... и ха познайте какво става.... тръгвам аз да затварям стъклото и се оказва че пръчките са много голями и пречат на стъклото да се затвори и после пак наново разглобване рязане ..... абе излишни ядове така че колеги внимавайте с размерите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 и както си седнах след работа кам 20:00 ... седях и си блъсках главата до 2:30 .... довечета трябва да довърша и другия фар и ще кача снимки на крайния резултат + някои други копито могат да са ви послезни !AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар