Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еми точно че са скъпе готовите а не светят кой знае колко по -добре за това хората сами си ги правят и кефа е по - голям когато се получи.Само за справка на мене двете пръчки ми седнаха 2 лева, 2.40 за 4 диода 5 стотинки за резистори 1 лев за кабел...и 2 дена труд и 2-3 лева гориво докато обикалям града да търся нещата ... значи цялата сметка сяда под 10 лева..така си прави сметката...
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

някой може ли да ми намери плътна пръчка за ангелски очи че тук не продават.Ако някой се наеме да ми купи и да ми изпрати ще съм много благодарен,аз ще си платя всичко сао дано има кой да ми изпрати,Моля който може да ми пише на лично и да се разбереме

Коментар

да ти купя ли

Коментар

Е ако имаш как ще е много добре ,имаш ЛС

Коментар

и аз се захванах днеска но батерията на винтоверта ми свърши а зарядното му не е в мен и малко пауза

Коментар

аз си направих една разходка специално за проклетите пръчки до Бриголаж в Благоевград сега започвам да разглобвам .... ще снимам подробно да запълним неяснотите
              AUDI 1.8 20V TURBO
              ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

стефчо твоите доидоха ли

Коментар

ето 1 бърза снимка с моят грозен телефон

Коментар

коелга гледам че от двете страни ти излизат кабели.. не прави тази грешка, аз я направих и после си блъсках главата щото беше късно. Направи го като на клипчето от едната страна щото после трудно можеш да избегнеш тва да се вижда поне единия кабел
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

така ще го направя колега тук съм го вързал със джиджавка от запалка просто да видя как свети иначе ще е с 1 кабел мерси все пак искам само да попитам понеже гледам фара ми е е залепен с силикон как да стигна до рефлекторите и се чудя дали ще мога да го затворя после ако го изрежа силикона има ли друг начин ? ...несъм много в час с термините надявам се да сте ме разбрали

Коментар

режи го смело ... после пак ще сложиш силикон

Коментар

durex_a написа:
                          така ще го направя колега тук съм го вързал със джиджавка от запалка просто да видя как свети иначе ще е с 1 кабел мерси все пак искам само да попитам понеже гледам фара ми е е залепен с силикон как да стигна до рефлекторите и се чудя дали ще мога да го затворя после ако го изрежа силикона има ли друг начин ? ...несъм много в час с термините надявам се да сте ме разбрали
                          Фара ти вече е отварян така ли?

Коментар

otvarqni sa veche razbrah kak da go napravq sori che ne pisha na BG no sym na daskalo ..

Коментар

Тогава както ти каза колегата режи смели и после ще ги пълниш пак

Коментар

колеги снощи почнах да правя фаровете ... направих формичките нарязах ги .... сложих им диодите залепих ги с горещ силикон вместо с безцветен лак както е направил колегата Chaikata.... става много добре само трябва да работите малко по сръчно и бързо щото горещия силикон се втвърдява много бързо!и идва най-големия резил точно направих всичко... залепих пръчките за декоративната пластмаса ... и ха познайте какво става.... тръгвам аз да затварям стъклото и се оказва че пръчките са много голями и пречат на стъклото да се затвори и после пак наново разглобване рязане ..... абе излишни ядове така че колеги внимавайте с размерите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 и както си седнах след работа кам 20:00 ... седях и си блъсках главата до 2:30 .... довечета трябва да довърша и другия фар и ще кача снимки на крайния резултат + някои други копито могат да са ви послезни !
                                AUDI 1.8 20V TURBO
                                ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X