Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

крушките за габарит са ми от тези диодните които се продават за 1.50 дветеама сега смятам да вземам по силни от онези с 10 които са
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

абе направих ринговете но обаче крушките са мно слаби
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

абе мамка му и прасе напваих всичко като в клипчето но обаче с тея диоди дето си взех и със резистора мн слабо свети ве ....какви по силни диоди да сложа искаам и през деня да се вижда
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

cokata_23 написа:
          крушките за габарит са ми от тези диодните които се продават за 1.50 дветеама сега смятам да вземам по силни от онези с 10 които са
          Нещо линк може ли да дадеш? От къде си ги взел? На таблото свети ли ти че имаш изгорял габарит с диодите?
          KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
          Land Rover Discovery 2.5TD '94
          EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
          EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
          EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

ето със такива съм в момента и на снимката са такива даже-бели- http://eftini.com/index.php?main_pag...ge=2Четох доста теми че ако сложа диоди на габаритите поради ниската си консумация ще светне лампата на таблото за изгоряла крушка.Да ама при мен не се получи.И лампата на таблото знам че не е изгоряла,защото 3 дни след като ги сложих тези диоди ми изгоря габарит озад и лампичката си светна.Интересното е че светеше само когато натисна спирачката,пък габарит беше изгорял дали така трябва да е,незнам
            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
            Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

mitkosoft написа:
              абе мамка му и прасе напваих всичко като в клипчето но обаче с тея диоди дето си взех и със резистора мн слабо свети ве ....какви по силни диоди да сложа искаам и през деня да се вижда
              Тая лента отразителната, каква си сложил може там да е проблема
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

и моите не се виждат през деня ... не се ядосваи ... писал съм за по големите диоди .... ако ти се дават пари , даваи ... трябва да се вижда през деня

Коментар

моите диоди са от 50 стотинки и се виждат през деня.. според мен тайната е в лентата 13-14 лева беше
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

ами аз не съм сложил лента ами алуминиево фолио такова по лъскаво ...в сливен тряа да ви кажа че влязох в 3 магазина и в трите не бяха чували за тая лента дето вие слагате от нея...и за тва сложих фолио ся чакам да се стъмни че да сляза пред блока да видя дали свети задоволително и ако не ми хареса как свети свялям фара и я махам тая простотия
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

ето и резултата от двудневното ми творение ..докато работеше само габарита бях мноо доволен но като светна ксенона и окото изчезна ето вижте снимките по-долу
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

http://mitkosoft2005.hit.bg/DSC00527...g/DSC00530.JPG
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

това което св вижда на снимките без ксенона не е точна така камерата прави така че целия ринг свети иначе свети само в краищата а в средата бледнее незнам що така стана
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

сигурно са ти малки нарезите по пръчката ... а да те питам нещо ... колко се личеше габарита със ксенона .... за това е габарит ...ето ги моите направих по ясни снимки ...
                            Прикачени файлове

Коментар

ето го най-накрая и моя завършен проект. мисля че се получи доста добре в съчетание с абартовата броня и така сега ми прилича на поглед на някаква змия..само като пусна ксенона и се губи малко ефекта както може да видите от снимките но се примерявам с факта че това е габарит и е аматьорско изпълнение....http://mitkosoft2005.hit.bg/ABCD0004...g/DSC00530.JPG
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ангелски очи

Само да споделя , значи натакнах се на готови рингове за ангелски очи но се продават по 1.Искаха ми за 1 15 лева.Харесвами това че ринга е пълен кръг а правените немогат да станат пълна окъжност.Значи внасяги фирмата "Автокомплект ООД" гледам ,че има склад в град сливен а също и в Бургас склад и магазин.Ако там ги пордават по тънко да речем 10 лева ринга е по-добре.Щото тея 15 лева на 1 ринг за 2то фра ще ми излезат 60 лева. Ако някои е от Бургас икса да провери ето телефон на магазина в Бургас 056/800 279 ето и саита на фиирмата , но за жалост подръжката му е слаба и почти няма нищо http://autokomplekt-bg.com/ та някои ако провери нека сподели.
                                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                                X