Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

traaa написа:
    Dikata_BG написа:
    Слагасе станиолово тиксо за да отразява разрови се на зад и изгледаи клипа ще ти помогне много
    Ами колега аз си взех алуминиево тиксо, ама нещо не ми се получава. Като светнат диодите и то прозира, трябва поне няколко слоя да сложа, че да се отрази нещо. Данеби да има различни видове от това тиксо?
    това което взех аз се водеше алуминиево и струваше 12.50 в практикер.. явно си купил нещо друго.. моето си е точно алуминиево фолио което лепка от едната страна.. върши перфектна работа.. успех
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

darkveidar написа:
      Пичове в момента и аз правя такова нещо но го правя малко по-интелегентно в смисал правя го така че да се вижда и през деня естествено правя го с диоди но не тия обикновенните до момента съм направил няколко варианта и наистина се вижда през деня сега ще го правя нещо от рода на когато стане тъмно автоматично да се включват и да греят цяла нощ естествено без да пада акомулатора (това като допълнителна опция която може да се изключва) до няколко дена ще кача и снимки защото в момента е само жици и простотии но работи Интересува ме който го е правил като разглобя фара вътре как го закрепва (не съм стигнал до там ) и понеже колата е темпра самото стъкло на фара има някви като резки за да насочват светлината от тях дали ще се виждат тия кръгчета айде отговаряите ако може и давайте акъл
      колега не каза какво диоди си намерил за да се виждат през деня
      BMW E39 2.5I
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ето го творението ми

Извинявам се за закъснението просто нямах време значи нз точно как се водят тия диоди но ето снимчици Значи кръгчето е безмислено да обяснявак как се прави. Жиците няма да са такива просто това е грубия вариант Пърите са с по-хубавите диоди снимано е на крушка и после на тъмно но за съжаление не се вижда разликата Естествено към цялата история има и регулатори за да светят диодите еднакво и да не се изменя силата им Тези обикновенните уж светят в бяло но леко като че ли синеят докато другите са като флоресцентна лампа такъв цвят и са с мощност 3 вата но леко греят и трябва някакъв радиатор аз затова ги пускам на 1 ват но пак в светлото наистина се виждат
        Прикачени файлове
        кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

ico83 написа:
          darkveidar написа:
          Пичове в момента и аз правя такова нещо но го правя малко по-интелегентно в смисал правя го така че да се вижда и през деня естествено правя го с диоди но не тия обикновенните до момента съм направил няколко варианта и наистина се вижда през деня сега ще го правя нещо от рода на когато стане тъмно автоматично да се включват и да греят цяла нощ естествено без да пада акомулатора (това като допълнителна опция която може да се изключва) до няколко дена ще кача и снимки защото в момента е само жици и простотии но работи Интересува ме който го е правил като разглобя фара вътре как го закрепва (не съм стигнал до там ) и понеже колата е темпра самото стъкло на фара има някви като резки за да насочват светлината от тях дали ще се виждат тия кръгчета айде отговаряите ако може и давайте акъл
          Ако искаш утре ще ти кажа точно как се водят, от къде да си ги купиш и цени , просто друг човек ги е копувал знам, че тези диоди май са към 4-5 лв единия но 3 такива светят колкото 85 ватова крушка, но харчат около 100 пъти по-малко тъй че ако някой му се занимава може да ги приспособи за фар Иначе май ги има същите но без радиатор (който ти трябва да си направиш) около 3-4 лв надявам се да съм бил полезен за сега

Коментар

darkveidar написа:
            ico83 написа:
            darkveidar написа:
            Ако искаш утре ще ти кажа точно как се водят, от къде да си ги купиш и цени , просто друг човек ги е копувал знам, че тези диоди май са към 4-5 лв единия но 3 такива светят колкото 85 ватова крушка, но харчат около 100 пъти по-малко тъй че ако някой му се занимава може да ги приспособи за фар Иначе май ги има същите но без радиатор (който ти трябва да си направиш) около 3-4 лв надявам се да съм бил полезен за сега
            айде ако не е проблем ако може да разберещ как се водят,а неса ли много големи като гледам самата периферия на една от снимките
            BMW E39 2.5I

Коментар

ами малко , но това е радиатор който може да се изреже , в момента го правя със същите но без този радиатор, Като използвам алумиениев корпус огънат около тръбичката дълъг около сантиметар ще го снимам утре и ще го кача да ти покажа За съжаление обаче това кръгче май няма да седи особено хубаво на мойта темпра та сега мисля дизайна на самия еинджъл ай , мисля си нещо като на аудитата само от доло и леко завартяно в единия край нотова след няколко дена когато намеря време да сваля фара

Коментар

darkveidar написа:
                ами малко , но това е радиатор който може да се изреже , в момента го правя със същите но без този радиатор, Като използвам алумиениев корпус огънат около тръбичката дълъг около сантиметар ще го снимам утре и ще го кача да ти покажа За съжаление обаче това кръгче май няма да седи особено хубаво на мойта темпра та сега мисля дизайна на самия еинджъл ай , мисля си нещо като на аудитата само от доло и леко завартяно в единия край нотова след няколко дена когато намеря време да сваля фара
                пробваи нещо такова за темпрата аз го правих за алфата ама не ми се занимава сега да го довършвам пук и това е на счупения фар
                Прикачени файлове
                BMW E39 2.5I

Коментар

По-скоро искам така да си направя фаровете, кажи ми това в ляво на снимката късите ли са ти или дългите ? Идеята ми е да "разкостя" целия фар и да да го направя с такива кръгчета , естествено ще пада рязане и напасване

Коментар

darkveidar написа:
                    По-скоро искам така да си направя фаровете, кажи ми това в ляво на снимката късите ли са ти или дългите ? Идеята ми е да "разкостя" целия фар и да да го направя с такива кръгчета , естествено ще пада рязане и напасване
                    това в ляво където е лупата са късите
                    BMW E39 2.5I

Коментар

моята работа най сетне стана.. отпелепих стъклата с помопша на много мошна духалка :D проблемите започнаха от там нататък обаче щото първо направих всичко и после отворих фара... не правете тази грешка.. доидоха ми мн големи очичките и едвам ги наврях в последствие от което единия съвсем леко се измести при слагането на стъклото обратно..абе кажи речи стана.. ама да видим кога ще си направя наново... следващия пат ще знам адски много неща които да не правя (които този път направих) довечера ще кача снимки да изкажете мнение

Коментар

дай една снимчица да видим

Коментар

момчета много сте се заиграли браво на вас!!!!
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

reter написа:
                            моята работа най сетне стана.. отпелепих стъклата с помопша на много мошна духалка :D проблемите започнаха от там нататък обаче щото първо направих всичко и после отворих фара... не правете тази грешка.. доидоха ми мн големи очичките и едвам ги наврях в последствие от което единия съвсем леко се измести при слагането на стъклото обратно..абе кажи речи стана.. ама да видим кога ще си направя наново... следващия пат ще знам адски много неща които да не правя (които този път направих) довечера ще кача снимки да изкажете мнение
                            давай снимки да видим как си се справил
                            BMW E39 2.5I

Коментар

е най сетне да са разпиша и аз с моя бравок
                              Прикачени файлове

Коментар

reter написа:
                                е най сетне да са разпиша и аз с моя бравок
                                и снимка на светло ако може