traaa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Angel eyes
Collapse
X
-
darkveidar написа:Пичове в момента и аз правя такова нещо но го правя малко по-интелегентно в смисал правя го така че да се вижда и през деня естествено правя го с диоди но не тия обикновенните до момента съм направил няколко варианта и наистина се вижда през деня сега ще го правя нещо от рода на когато стане тъмно автоматично да се включват и да греят цяла нощ естествено без да пада акомулатора (това като допълнителна опция която може да се изключва) до няколко дена ще кача и снимки защото в момента е само жици и простотии но работи Интересува ме който го е правил като разглобя фара вътре как го закрепва (не съм стигнал до там ) и понеже колата е темпра самото стъкло на фара има някви като резки за да насочват светлината от тях дали ще се виждат тия кръгчета айде отговаряите ако може и давайте акълBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
ето го творението ми
Извинявам се за закъснението просто нямах време значи нз точно как се водят тия диоди но ето снимчици Значи кръгчето е безмислено да обяснявак как се прави. Жиците няма да са такива просто това е грубия вариант Пърите са с по-хубавите диоди снимано е на крушка и после на тъмно но за съжаление не се вижда разликата Естествено към цялата история има и регулатори за да светят диодите еднакво и да не се изменя силата им Тези обикновенните уж светят в бяло но леко като че ли синеят докато другите са като флоресцентна лампа такъв цвят и са с мощност 3 вата но леко греят и трябва някакъв радиатор аз затова ги пускам на 1 ват но пак в светлото наистина се виждаткара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
ico83 написа:darkveidar написа:Пичове в момента и аз правя такова нещо но го правя малко по-интелегентно в смисал правя го така че да се вижда и през деня естествено правя го с диоди но не тия обикновенните до момента съм направил няколко варианта и наистина се вижда през деня сега ще го правя нещо от рода на когато стане тъмно автоматично да се включват и да греят цяла нощ естествено без да пада акомулатора (това като допълнителна опция която може да се изключва) до няколко дена ще кача и снимки защото в момента е само жици и простотии но работи Интересува ме който го е правил като разглобя фара вътре как го закрепва (не съм стигнал до там ) и понеже колата е темпра самото стъкло на фара има някви като резки за да насочват светлината от тях дали ще се виждат тия кръгчета айде отговаряите ако може и давайте акълкара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
darkveidar написа:ico83 написа:darkveidar написа:Пичове в момента и аз правя такова нещо но го правя малко по-интелегентно в смисал правя го така че да се вижда и през деня естествено правя го с диоди но не тия обикновенните до момента съм направил няколко варианта и наистина се вижда през деня сега ще го правя нещо от рода на когато стане тъмно автоматично да се включват и да греят цяла нощ естествено без да пада акомулатора (това като допълнителна опция която може да се изключва) до няколко дена ще кача и снимки защото в момента е само жици и простотии но работи Интересува ме който го е правил като разглобя фара вътре как го закрепва (не съм стигнал до там ) и понеже колата е темпра самото стъкло на фара има някви като резки за да насочват светлината от тях дали ще се виждат тия кръгчета айде отговаряите ако може и давайте акълBMW E39 2.5I
Коментар
-
ами малко , но това е радиатор който може да се изреже , в момента го правя със същите но без този радиатор, Като използвам алумиениев корпус огънат около тръбичката дълъг около сантиметар ще го снимам утре и ще го кача да ти покажа За съжаление обаче това кръгче май няма да седи особено хубаво на мойта темпра та сега мисля дизайна на самия еинджъл ай , мисля си нещо като на аудитата само от доло и леко завартяно в единия край нотова след няколко дена когато намеря време да сваля фаракара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
darkveidar написа:ами малко , но това е радиатор който може да се изреже , в момента го правя със същите но без този радиатор, Като използвам алумиениев корпус огънат около тръбичката дълъг около сантиметар ще го снимам утре и ще го кача да ти покажа За съжаление обаче това кръгче май няма да седи особено хубаво на мойта темпра та сега мисля дизайна на самия еинджъл ай , мисля си нещо като на аудитата само от доло и леко завартяно в единия край нотова след няколко дена когато намеря време да сваля фараBMW E39 2.5I
Коментар
-
darkveidar написа:По-скоро искам така да си направя фаровете, кажи ми това в ляво на снимката късите ли са ти или дългите ? Идеята ми е да "разкостя" целия фар и да да го направя с такива кръгчета , естествено ще пада рязане и напасванеBMW E39 2.5I
Коментар
-
моята работа най сетне стана.. отпелепих стъклата с помопша на много мошна духалка :D проблемите започнаха от там нататък обаче щото първо направих всичко и после отворих фара... не правете тази грешка.. доидоха ми мн големи очичките и едвам ги наврях в последствие от което единия съвсем леко се измести при слагането на стъклото обратно..абе кажи речи стана.. ама да видим кога ще си направя наново... следващия пат ще знам адски много неща които да не правя (които този път направих) довечера ще кача снимки да изкажете мнениеFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:моята работа най сетне стана.. отпелепих стъклата с помопша на много мошна духалка :D проблемите започнаха от там нататък обаче щото първо направих всичко и после отворих фара... не правете тази грешка.. доидоха ми мн големи очичките и едвам ги наврях в последствие от което единия съвсем леко се измести при слагането на стъклото обратно..абе кажи речи стана.. ама да видим кога ще си направя наново... следващия пат ще знам адски много неща които да не правя (които този път направих) довечера ще кача снимки да изкажете мнениеBMW E39 2.5I
Коментар
-
reter написа:е най сетне да са разпиша и аз с моя бравокBMW E39 2.5I
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар