Освен това сам можеш да си ги направиш вкакъвто размер и формаискаш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Angel eyes
Collapse
X
-
Днеска колеги ходих да видя на пазара има много добри китайчета на много готини цени и не са с 2 а със 4 диода на ринг което ми се струва сполучливо и най важното бяха много под 20 кинта мисля че 12 кинта ама не съм сигурен но бяха много ефектни .Имаше и два размера в единия магазин а във втория магазин бяха 4 ринга за БМВ
Коментар
-
Колеги крайно съм разочерован.. купих си материалите.. сичко си направих стана много добре.. но когато се стигна до отварянето на фара това вече се оказа огромен проблем.. опитвах по каквили не начини но естесвено не се получи.. намерих един майстор който има пистолет с горещ въздих но когато отидох ми каза, че няма нищо протов да пробва но имало огромен шанс да пукне стъклото.. моляви помогнете кажете точно как сте ги отворили.. къде.. и къде сте ги нагрявали.. фронтално към стъклото или по самия ръб.. помагайте щото да направиш всичко и накрая да неможеш да ги монтираш е нещо ужасно.. направо не ме сдържа сегааFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:Колеги крайно съм разочерован.. купих си материалите.. сичко си направих стана много добре.. но когато се стигна до отварянето на фара това вече се оказа огромен проблем.. опитвах по каквили не начини но естесвено не се получи.. намерих един майстор който има пистолет с горещ въздих но когато отидох ми каза, че няма нищо протов да пробва но имало огромен шанс да пукне стъклото.. моляви помогнете кажете точно как сте ги отворили.. къде.. и къде сте ги нагрявали.. фронтално към стъклото или по самия ръб.. помагайте щото да направиш всичко и накрая да неможеш да ги монтираш е нещо ужасно.. направо не ме сдържа сегаа
Коментар
-
JacK`DanielS написа:reter написа:Колеги крайно съм разочерован.. купих си материалите.. сичко си направих стана много добре.. но когато се стигна до отварянето на фара това вече се оказа огромен проблем.. опитвах по каквили не начини но естесвено не се получи.. намерих един майстор който има пистолет с горещ въздих но когато отидох ми каза, че няма нищо протов да пробва но имало огромен шанс да пукне стъклото.. моляви помогнете кажете точно как сте ги отворили.. къде.. и къде сте ги нагрявали.. фронтално към стъклото или по самия ръб.. помагайте щото да направиш всичко и накрая да неможеш да ги монтираш е нещо ужасно.. направо не ме сдържа сегааFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:JacK`DanielS написа:reter написа:Колеги крайно съм разочерован.. купих си материалите.. сичко си направих стана много добре.. но когато се стигна до отварянето на фара това вече се оказа огромен проблем.. опитвах по каквили не начини но естесвено не се получи.. намерих един майстор който има пистолет с горещ въздих но когато отидох ми каза, че няма нищо протов да пробва но имало огромен шанс да пукне стъклото.. моляви помогнете кажете точно как сте ги отворили.. къде.. и къде сте ги нагрявали.. фронтално към стъклото или по самия ръб.. помагайте щото да направиш всичко и накрая да неможеш да ги монтираш е нещо ужасно.. направо не ме сдържа сегаа
Коментар
-
JacK`DanielS написа:reter написа:JacK`DanielS написа:reter написа:Колеги крайно съм разочерован.. купих си материалите.. сичко си направих стана много добре.. но когато се стигна до отварянето на фара това вече се оказа огромен проблем.. опитвах по каквили не начини но естесвено не се получи.. намерих един майстор който има пистолет с горещ въздих но когато отидох ми каза, че няма нищо протов да пробва но имало огромен шанс да пукне стъклото.. моляви помогнете кажете точно как сте ги отворили.. къде.. и къде сте ги нагрявали.. фронтално към стъклото или по самия ръб.. помагайте щото да направиш всичко и накрая да неможеш да ги монтираш е нещо ужасно.. направо не ме сдържа сегааFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
майката му е хубавото нагряване после лесно се разделятно трябва да се нагрее стъклото добреBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Dikata_BG написа:Слагасе станиолово тиксо за да отразява разрови се на зад и изгледаи клипа ще ти помогне много
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар