Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MrElectro написа:
    Абе вашите през деня виждат ли се?Или като пуснете къси ?Като пусна къси и съвсем леко се синеят моите Едит : Една странна идея ми дойде преди няколко дни...Дали ако сложа от тея диоди за габаритите (има едни малки ,които ще станат) няма да свети по-силно
    пробвай и сподели :D през деня мойте почти не се виждат

Коментар

решението ако искате да се вижда през деня е " CCFL " рингове, даже вечер може почти и за къси да ги ползвате. Те са на принципна на ксенона, ринг пълен с газ и в комплекта има малки баласти.В Ebay има доста добри предложения на приемливи цени http://shop.ebay.co.uk/items/?_nkw=c...=&_trksid=m270
      Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

MrElectro написа:
        Абе вашите през деня виждат ли се?Или като пуснете къси ?Като пусна къси и съвсем леко се синеят моите Едит : Една странна идея ми дойде преди няколко дни...Дали ако сложа от тея диоди за габаритите (има едни малки ,които ще станат) няма да свети по-силно
        Колега,търси диоди шърокоъгълни над 60 градуса видим ъгъл да имат ... обикновенните (масовите са 20-25 градуса - виждат се много малко)

Коментар

Аз търсих в практикер ма нема пръчици, били само с щорите! Кажете откъде плс
          PUNTO

Коментар

messiahjtd написа:
            Аз търсих в практикер ма нема пръчици, били само с щорите! Кажете откаде плс
            aз като ходих в практикер ми казаха, че не са за щори, а за пердета...явно там така ги водят.

Коментар

By4kaTa написа:
              messiahjtd написа:
              aз като ходих в практикер ми казаха че не са за щори а за пердета...явно там така ги водят.
              Е взе ли? Аз питах и ме отрязаха, били комплект и не знам си кво!
              PUNTO

Коментар

messiahjtd написа:
                By4kaTa написа:
                messiahjtd написа:
                aз като ходих в практикер ми казаха че не са за щори а за пердета...явно там така ги водят.
                да бе взех... 5 лв. струваха и са 2 пръчки вътре

Коментар

By4kaTa написа:
                  messiahjtd написа:
                  By4kaTa написа:
                  messiahjtd написа:
                  да бе взех... 5 лв. струваха и са 2 пръчки вътре
                  А ша им се невиди днеска отивам да взема и ще видим какво ще направя!И мерси
                  PUNTO

Коментар

Аз като гледам какво сте направили се замислям да пробвам и аз да си направяВие направо

--------------------

Коментар

Аз си ги направих на фотошоп Но ще ги направя и на мойта сладурана :P :P :P :P :P :P :P
                      Прикачени файлове
                      PUNTO

Коментар

и аз си ги направих :D
                        Прикачени файлове

Коментар

аве пичове къде после ги слагате на мястото на габаритите обаче то вътре няма място .. как ги захваштате някой можели да покаже снимка на фара си о.О

Коментар

Колеги някои има ли представа какво супротивление се използва за диодите че като ги купувах забравих да ги питам??

Коментар

GrizmO написа:
                              Колеги някои има ли представа какво супротивление се използва за диодите че като ги купувах забравих да ги питам??
                              Има си формула и с помощта на гугъл ще я откриеш
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А някакво съпротивление слагали ли сте?! (резистор)
                                PUNTO

Коментар

Working...
                                X