Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз искам да питам нешто..... всичко схванах но не разбирам....тия пръчици какжи са и от къде мога ди се зема че само обикалям по магазините но ништо не намирам ште бъда благодарен ако ми кажете някаква информация

Коментар

колегите горе писаха практикер...тъй че провери тами мисубриколажа...дано намеришмно е яко това наистина ама голяма играчка бе ама си заслужава...
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ми аз в практикер съм проверил но няма а какво е това "мисубриколаж" и какво точно представляват тези пръчки а как се казват 4е аз като питам и те незнаят за какво става дума?.......,

Коментар

Пластмасова пръчка за вътрешни алуминиеви щори, каквито си слагаш на прозорците у дома - това е пръчката с която се въртят щорите. мисубриколаж е веригата от строителни хипер маркети "Mосю Бриколаж", Можеш да ги чуеш и като Доверие-Брико АД (май така беше)

Коментар

ама те са кухи а на всякъде където съм гледал клипове са плътни или има и плътни такива пръчици

Коментар

Баумакс,Практикер ...Търсиш пръчки за пердета.Мисля ,че цената им беше 7 лв.

Коментар

а после след като съм ги извил от всичките ли страни трябва да прорежа или само от една

Коментар

Не от лицевата, а от другата страна на пръстена /тази която е към рефлектора/. Ефекта е следният
                  Прикачени файлове
                  Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Мисля ,че е по-добре без тея нарези.Ефекта ще е точно като на BMW...

Коментар

e da oba4e miite pru4ici kude sum zel ne sa krugli a 6estougalni ima li nqkakvo zna4enie 6toto pri kruglite se reje ot ednata strana a pri 6estougalnite ima onq ugal

Коментар

Пак тртябва да се нарежат. ПРи шестоягълните ефекта даже е по-добър. Надявам се че не си я огънал с ръб навън, а със стена. Ако е така пак си я нацепваш, иначе мисля че ако нацепиш ръб ефекта няма да е много добър. А нацепването е задължително ако искате да получите добър ефект. Всъщност светещата част от пръстена е именно нацепената. Ако не се нацепи се вижда по-слабо (личен опит)
                        Прикачени файлове
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Абе седя и се чудя ,дали би изглеждало добре на Типо ,с тези големи фарове ?Ако някой има снимка на ангелските очета монтирани на Типо ,ще го помоля да я постне да вида дали си заслужава да отварям фара!!!Но сега като се замисля не е задължително габаритът да е във фара ,освен ако катаджийте не правят проблем ,че си си сложил някъде по бронята например!Може да се монтират на фарове за мъгла например ,някои такива не много големи и ефекта също мисля ще е добър!!!Даже имам едни подръка ,но са доста здраво залепени!!!От друга страна може да се вземе само рефлектор и да се изолира някак си от влагата!!!Знам ли...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз не бих си сложил червени светодиоди отпред. Едно че е забранено, второ, че всеки знае, че автомобилите светят червено само отзад. Да не стане в някой летен сумрак -
                            Fiat Ritmo 105TC
                            1600cc 105к.с.

Коментар

2 дена си играх и накрая ги направих...утре ще кача снимки да видите как се получи...

Коментар

колега давай да ги видя че съм се запалил като факла ако си ранобуден в петък съм в Русе кам 8ч. може да си чукнем една среща

Коментар

Working...
                                X