аз искам да питам нешто..... всичко схванах но не разбирам....тия пръчици какжи са и от къде мога ди се зема че само обикалям по магазините но ништо не намирам ште бъда благодарен ако ми кажете някаква информация
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Angel eyes
Collapse
X
-
Пак тртябва да се нарежат. ПРи шестоягълните ефекта даже е по-добър. Надявам се че не си я огънал с ръб навън, а със стена. Ако е така пак си я нацепваш, иначе мисля че ако нацепиш ръб ефекта няма да е много добър. А нацепването е задължително ако искате да получите добър ефект. Всъщност светещата част от пръстена е именно нацепената. Ако не се нацепи се вижда по-слабо (личен опит)Прикачени файловеFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Абе седя и се чудя ,дали би изглеждало добре на Типо ,с тези големи фарове ?Ако някой има снимка на ангелските очета монтирани на Типо ,ще го помоля да я постне да вида дали си заслужава да отварям фара!!!Но сега като се замисля не е задължително габаритът да е във фара ,освен ако катаджийте не правят проблем ,че си си сложил някъде по бронята например!Може да се монтират на фарове за мъгла например ,някои такива не много големи и ефекта също мисля ще е добър!!!Даже имам едни подръка ,но са доста здраво залепени!!!От друга страна може да се вземе само рефлектор и да се изолира някак си от влагата!!!Знам ли...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар