svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Angel eyes
Collapse
X
-
BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
-
Колеги,дали има някои от бургас да ми каже от къде си е взел такива пръчки,защото няма никъде.То в тоя скапан град нищо няма.Или другия вариянт е ако на някои не му представлява трудност да ми вземе 4 бр.(2 комплекта) и да ми ги прати по некоя спедиторска фирма с наложен платеж.За предпочитане е еконт,защото връщат парите обратно на едреса от които са взели стоката.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:Колеги,дали има някои от бургас да ми каже от къде си е взел такива пръчки,защото няма никъде.То в тоя скапан град нищо няма.Или другия вариянт е ако на някои не му представлява трудност да ми вземе 4 бр.(2 комплекта) и да ми ги прати по некоя спедиторска фирма с наложен платеж.За предпочитане е еконт,защото връщат парите обратно на едреса от които са взели стоката.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:galinchooo написа:Колеги,дали има някои от бургас да ми каже от къде си е взел такива пръчки,защото няма никъде.То в тоя скапан град нищо няма.Или другия вариянт е ако на някои не му представлява трудност да ми вземе 4 бр.(2 комплекта) и да ми ги прати по некоя спедиторска фирма с наложен платеж.За предпочитане е еконт,защото връщат парите обратно на едреса от които са взели стоката.BMW E39 2.5I
Коментар
-
ico83 написа:Tqnkata написа:galinchooo написа:Колеги,дали има някои от бургас да ми каже от къде си е взел такива пръчки,защото няма никъде.То в тоя скапан град нищо няма.Или другия вариянт е ако на някои не му представлява трудност да ми вземе 4 бр.(2 комплекта) и да ми ги прати по некоя спедиторска фирма с наложен платеж.За предпочитане е еконт,защото връщат парите обратно на едреса от които са взели стоката.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Пичове в момента и аз правя такова нещо но го правя малко по-интелегентно в смисал правя го така че да се вижда и през деня естествено правя го с диоди но не тия обикновенните до момента съм направил няколко варианта и наистина се вижда през деня сега ще го правя нещо от рода на когато стане тъмно автоматично да се включват и да греят цяла нощ естествено без да пада акомулатора (това като допълнителна опция която може да се изключва) до няколко дена ще кача и снимки защото в момента е само жици и простотии но работи Интересува ме който го е правил като разглобя фара вътре как го закрепва (не съм стигнал до там ) и понеже колата е темпра самото стъкло на фара има някви като резки за да насочват светлината от тях дали ще се виждат тия кръгчета айде отговаряите ако може и давайте акълкара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
JacK`DanielS написа:BUH написа:Тянка братле продават готови такива светещи кръгчета в ксенон центара на пещерско що се мъчиш да огаваш,дупчиш и т.н. хои си земи готови с дидчета и джъмпери само сварзваш и слагаш и не бяха скъпиФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
JacK`DanielS написа:BUH написа:Тянка братле продават готови такива светещи кръгчета в ксенон центара на пещерско що се мъчиш да огаваш,дупчиш и т.н. хои си земи готови с дидчета и джъмпери само сварзваш и слагаш и не бяха скъпиHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
J T D написа:JacK`DanielS написа:BUH написа:Тянка братле продават готови такива светещи кръгчета в ксенон центара на пещерско що се мъчиш да огаваш,дупчиш и т.н. хои си земи готови с дидчета и джъмпери само сварзваш и слагаш и не бяха скъпи
Коментар
-
darkveidar написа:Пичове в момента и аз правя такова нещо но го правя малко по-интелегентно в смисал правя го така че да се вижда и през деня естествено правя го с диоди но не тия обикновенните до момента съм направил няколко варианта и наистина се вижда през деня сега ще го правя нещо от рода на когато стане тъмно автоматично да се включват и да греят цяла нощ естествено без да пада акомулатора (това като допълнителна опция която може да се изключва) до няколко дена ще кача и снимки защото в момента е само жици и простотии но работи Интересува ме който го е правил като разглобя фара вътре как го закрепва (не съм стигнал до там ) и понеже колата е темпра самото стъкло на фара има някви като резки за да насочват светлината от тях дали ще се виждат тия кръгчета айде отговаряите ако може и давайте акълBMW E39 2.5I
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар