Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetkos_ написа:
    До колегата, който ще слага ринговете на халогените.Батка, после да пишеш, ако случайно те спрат КАТаджий. (просто да се знае дали трябва да се рискува на това място, защото може да се заядат...)
    те тези рингове ще си светят като габарит а няма да свети халогена така че няма да се заяждат
    BMW E39 2.5I
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Ето го единия от мойте рингове за халогените,точно 8.5 см. колкото е диаметъра на халогена на бравото.Тука още не е много завършен ама да покажа
      Прикачени файлове
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колеги,дали има някои от бургас да ми каже от къде си е взел такива пръчки,защото няма никъде.То в тоя скапан град нищо няма.Или другия вариянт е ако на някои не му представлява трудност да ми вземе 4 бр.(2 комплекта) и да ми ги прати по некоя спедиторска фирма с наложен платеж.За предпочитане е еконт,защото връщат парите обратно на едреса от които са взели стоката.
        FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
          Колеги,дали има някои от бургас да ми каже от къде си е взел такива пръчки,защото няма никъде.То в тоя скапан град нищо няма.Или другия вариянт е ако на някои не му представлява трудност да ми вземе 4 бр.(2 комплекта) и да ми ги прати по некоя спедиторска фирма с наложен платеж.За предпочитане е еконт,защото връщат парите обратно на едреса от които са взели стоката.
          колега във всеки магазин за ролетни щори ги продават.Тва са пръчиците,с който се регулира щората.Не може да няма просто не си търсил на правилното място
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            galinchooo написа:
            колега във всеки магазин за ролетни щори ги продават.Тва са пръчиците,с който се регулира щората.Не може да няма просто не си търсил на правилното място
            не колег не са от тези с който се регулират щотите тези се викат водачи за передета и са в една опаковка 2 пръчки по 1м на цена 6.90лв в Мусюбриколаж
            BMW E39 2.5I

Коментар

ico83 написа:
              Tqnkata написа:
              galinchooo написа:
              не колег не са от тези с който се регулират щотите тези се викат водачи за передета и са в една опаковка 2 пръчки по 1м на цена 6.90лв в Мусюбриколаж
              а бе и от тия стават :D
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

колеги вижте вчера какво сатворих алфата е на мой приател и решихме да експериментираме за да видим дали ще се получи нещо. но то взе че стана повече от хубаво.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  колеги вижте вчера какво сатворих алфата е на мой приател и решихме да експериментираме за да видим дали ще се получи нещо. но то взе че стана повече от хубаво.
                  много добре си се справил,поздравления!
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Пичове в момента и аз правя такова нещо но го правя малко по-интелегентно в смисал правя го така че да се вижда и през деня естествено правя го с диоди но не тия обикновенните до момента съм направил няколко варианта и наистина се вижда през деня сега ще го правя нещо от рода на когато стане тъмно автоматично да се включват и да греят цяла нощ естествено без да пада акомулатора (това като допълнителна опция която може да се изключва) до няколко дена ще кача и снимки защото в момента е само жици и простотии но работи Интересува ме който го е правил като разглобя фара вътре как го закрепва (не съм стигнал до там ) и понеже колата е темпра самото стъкло на фара има някви като резки за да насочват светлината от тях дали ще се виждат тия кръгчета айде отговаряите ако може и давайте акъл
                    кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Тянка братле продават готови такива светещи кръгчета в ксенон центара на пещерско що се мъчиш да огаваш,дупчиш и т.н. хои си земи готови с дидчета и джъмпери само сварзваш и слагаш и не бяха скъпи
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                        Тянка братле продават готови такива светещи кръгчета в ксенон центара на пещерско що се мъчиш да огаваш,дупчиш и т.н. хои си земи готови с дидчета и джъмпери само сварзваш и слагаш и не бяха скъпи
                        защото е друго като си ги направиш ти, а не някой работливо Китайче

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          BUH написа:
                          защото е друго като си ги направиш ти,а не някой работливо Китайче
                          По "Трудово обучение"!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            BUH написа:
                            защото е друго като си ги направиш ти, а не някой работливо Китайче
                            съгласен :D
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

J T D написа:
                              JacK`DanielS написа:
                              BUH написа:
                              защото е друго като си ги направиш ти,а не някой работливо Китайче
                              По "Трудово обучение"!
                              ха ха ха! точно така !

Коментар

darkveidar написа:
                                Пичове в момента и аз правя такова нещо но го правя малко по-интелегентно в смисал правя го така че да се вижда и през деня естествено правя го с диоди но не тия обикновенните до момента съм направил няколко варианта и наистина се вижда през деня сега ще го правя нещо от рода на когато стане тъмно автоматично да се включват и да греят цяла нощ естествено без да пада акомулатора (това като допълнителна опция която може да се изключва) до няколко дена ще кача и снимки защото в момента е само жици и простотии но работи Интересува ме който го е правил като разглобя фара вътре как го закрепва (не съм стигнал до там ) и понеже колата е темпра самото стъкло на фара има някви като резки за да насочват светлината от тях дали ще се виждат тия кръгчета айде отговаряите ако може и давайте акъл
                                какви са тия диодчета
                                BMW E39 2.5I

Коментар

Working...
                                X