Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много бих искала и аз да си направя на моето Пунто.Много ми харесва!Трябва да измисля нещо :D

Коментар

На обратната страна кадето са разрезите слагате ли нещо за рефлектор?
      Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Слагасе станиолово тиксо за да отразява разрови се на зад и изгледаи клипа ще ти помогне много
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
          Слагасе станиолово тиксо за да отразява разрови се на зад и изгледаи клипа ще ти помогне много
          аз несъм слагал нищоопссс снимката я има и на предната страница
          Прикачени файлове
          BMW E39 2.5I
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Колеги и аз започнах проекта и съм готов с ринговете , но реших да ги монтирам вътре в халогените на бравото понеже не ми се разглобяват фарове.Когато съм готов ще кача снимки да видите как се е получило.
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
              Колеги и аз започнах проекта и съм готов с ринговете , но реших да ги монтирам вътре в халогените на бравото понеже не ми се разглобяват фарове.Когато съм готов ще кача снимки да видите как се е получило.
              предполагам ще стане добре защото халогените и те са кръгли
              BMW E39 2.5I

Коментар

ico83 написа:
                Tqnkata написа:
                Силно се надявам колега да стане добре че ако не ще е на вятъра тва че си изгорих пшръстите над 10 пъти :D :P
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                  ico83 написа:
                  Tqnkata написа:
                  Силно се надявам колега да стане добре че ако не ще е на вятъра тва че си изгорих пшръстите над 10 пъти :D :P
                  Само големите майстори не си горят пръстите!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Tqnkata написа:
                    ico83 написа:
                    Tqnkata написа:
                    за това хората слагат ръкавици ама и ти ако си като мен....,аз ако сложа ръкавици и все едно са ми вързали и ръцете и очите едновременноиначе до къде стигна с проекта
                    BMW E39 2.5I

Коментар

До колегата, който ще слага ринговете на халогените.Батка, после да пишеш, ако случайно те спрат КАТаджий. (просто да се знае дали трябва да се рискува на това място, защото може да се заядат...)
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

здр колеги някои знаели някои адрес в интеренет за споилери за6тот ас сум ж гр.а тука емного скупо д ажидя как е ж бг ако някои знае моля нека ми го прати
                        _Fiat_CUPE_gr_

Коментар

Persie написа:
                          здр колеги някои знаели някои адрес в интеренет за споилери за6тот ас сум ж гр.а тука емного скупо д ажидя как е ж бг ако някои знае моля нека ми го прати
                          Колегаааааа защо спамиш темата!Не е мястото тук да задаваш точно този въпрос!Ако искаш да разбереш,ползвай търсачката,а пък ако не можеш да се оправиш с нея си пусни нова тема,и тогава задавай този въпрос!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Persie написа:
                            И си оправи малко правописа,разбрах само че търсиш адреси в интернет за спойлери,нищо друго не ти се разбира!Извинявам се за спама!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T Dздр ас живея в гр от 5 гд. и от два дена имам интернет и малко ми е трудно писането понеже сум свикнал на гр.и сега докато нацеля коп4етата ем искам да знам някои адрес да видя как са цените за6то то тука е много скупо много. А искам да стегна Cupe to poneje nego go imam ot septemvri i se zapalih ot edno drugo kato moito v gr no samo 4e e super pred moito na vit
                              _Fiat_CUPE_gr_

Коментар

Persie написа:
                                J T Dздр ас живея в гр от 5 гд. и от два дена имам интернет и малко ми е трудно писането понеже сум свикнал на гр.и сега докато нацеля коп4етата ем искам да знам някои адрес да видя как са цените за6то то тука е много скупо много. А искам да стегна Cupe to poneje nego go imam ot septemvri i se zapalih ot edno drugo kato moito v gr no samo 4e e super pred moito na vit
                                ама пиши на кирилица виж всички,че си пишем на родния език не на шлйокавица.Да много ми се връзват с ръкавици ръцете и за тва на голо бачках и пипах много бързичко,че иначе замирисва на пърленко прасенце :D :D :D Еми ние не сме от големите майстори Видко , а от малките.... Не смятам,че от КАТ ще ми правят проблеми,но все пак ще ги направя като отделна инсталация,а не към габаритите и така с един прекъсвач в купето ще мога да ги спирам когато видя в момента съм готов само с ринговете,все още не съм отишъл да купя диоди понеже работното ми време е такова,че се застъпва с всички магазини за ел.материали.Иначе засветят ли ще се похваля веднага....Много им се кефя иначе тва е голяма зарибявка момчета!
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X