Много бих искала и аз да си направя на моето Пунто.Много ми харесва!Трябва да измисля нещо :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Angel eyes
Collapse
X
-
-
Tqnkata написа:Колеги и аз започнах проекта и съм готов с ринговете , но реших да ги монтирам вътре в халогените на бравото понеже не ми се разглобяват фарове.Когато съм готов ще кача снимки да видите как се е получило.BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
ico83 написа:Tqnkata написа:Колеги и аз започнах проекта и съм готов с ринговете , но реших да ги монтирам вътре в халогените на бравото понеже не ми се разглобяват фарове.Когато съм готов ще кача снимки да видите как се е получило.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:ico83 написа:Tqnkata написа:Колеги и аз започнах проекта и съм готов с ринговете , но реших да ги монтирам вътре в халогените на бравото понеже не ми се разглобяват фарове.Когато съм готов ще кача снимки да видите как се е получило.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Tqnkata написа:ico83 написа:Tqnkata написа:Колеги и аз започнах проекта и съм готов с ринговете , но реших да ги монтирам вътре в халогените на бравото понеже не ми се разглобяват фарове.Когато съм готов ще кача снимки да видите как се е получило.BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Persie написа:здр колеги някои знаели някои адрес в интеренет за споилери за6тот ас сум ж гр.а тука емного скупо д ажидя как е ж бг ако някои знае моля нека ми го пратиФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Persie написа:здр колеги някои знаели някои адрес в интеренет за споилери за6тот ас сум ж гр.а тука емного скупо д ажидя как е ж бг ако някои знае моля нека ми го пратиФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T Dздр ас живея в гр от 5 гд. и от два дена имам интернет и малко ми е трудно писането понеже сум свикнал на гр.и сега докато нацеля коп4етата ем искам да знам някои адрес да видя как са цените за6то то тука е много скупо много. А искам да стегна Cupe to poneje nego go imam ot septemvri i se zapalih ot edno drugo kato moito v gr no samo 4e e super pred moito na vit_Fiat_CUPE_gr_
Коментар
-
Persie написа:J T Dздр ас живея в гр от 5 гд. и от два дена имам интернет и малко ми е трудно писането понеже сум свикнал на гр.и сега докато нацеля коп4етата ем искам да знам някои адрес да видя как са цените за6то то тука е много скупо много. А искам да стегна Cupe to poneje nego go imam ot septemvri i se zapalih ot edno drugo kato moito v gr no samo 4e e super pred moito na vitFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар