Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

това се получи при мен... :Dстъклото на десния ми фар е лепено и за това се вижда такава грозна точкатряя си зема едно стакло и луната спи
    Прикачени файлове

Коментар

Е колега браво много яко е станало поздравления.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

10х ако след месец все още са здрави ще си направя още 2 и за външната страна... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

ауууу мноо яко!!! другата седмица 6те си правя и аз браво колега много дбре е станало наистина. нали фаровете са ти двусекционни? кажи какви са размерите на кръгчето и как точно си ги закрепил ако може направи някой друга снимка да видим

Коментар

Здравейте колеги.А въпросът на мен е как подяволите сваляте стъклата отпред на фаровете че тва е неква невъзможна задача ??

Коментар

FiatFanatic написа:
              Здравейте колеги.А въпросът на мен е как подяволите сваляте стъклата отпред на фаровете че тва е неква невъзможна задача ??
              Пробвай с пистолет с горещ въздух да нагрееш силикона ,с който е залепен фара ,мисля че така ги сваляха колегите!
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ами размера на кръга не мога да ти кажа точно просто взех един кръг за шаблон наложих го на фара и видях че ще стане и така го направих...фара го отворих с пистолет с горещ въздух...залепих ги за рефлектора с някво супер лудо 2 компонентно лепило...сега не мога да ти кажа каква беше марката.от задната страна на ’’ОКОТО’’ залепих едно алуминиево тиксо което е като рефлектор купих го от практикер 13 лв. струва.но трябват пинсетки и много такива инструменти аз ги направих в сервиза на един приятел който ми прави музиката там има най различни инструменти които ми помогнаха

Коментар

Супер добре се е получило..Поздравления !!!
                  Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                  Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

айде пък и аз да се пофаля... още не съм монтирал окончателно, понеже се чудя дали да ги слагам, а и не ми стигна пръчката за единия фар, и сега трябва да купувам цели 2, пък имам и други харчове. все пак, правил съм доста снимки. Много важно беше за мен да го направя в завършен вид, понеже не ми се иска да изглежда като нещо скалъпено, и да се виждат разни изолирабнди и други материали, които не трябва да се виждат.
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

И ти си професионалист колега,поздравления и за тебе
                      Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Е за сега аз нямам чак толкова нерви!!! :D Браво!Покажи снимки като ги монтираш

Коментар

By4kaTa , какви диоди си използвал?Харесва ми как светят , а моите са доста убити

Коментар

оооо и аз почвам! Интересно ми е само едно, защо всички слагат ръкавици?! Да да, не бях видял че се нагряват
                            PUNTO

Коментар

MrElectro написа:
                              By4kaTa , какви диоди си използвал?Харесва ми как светят , а моите са доста убити
                              обикновен бял диод

Коментар

Абе вашите през деня виждат ли се?Или като пуснете къси ?Като пусна къси и съвсем леко се синеят моите Едит : Една странна идея ми дойде преди няколко дни...Дали ако сложа от тея диоди за габаритите (има едни малки ,които ще станат) няма да свети по-силно

Коментар

Working...
                                X