Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tqnkata написа:
    r3p71l3 написа:
    Скоро почвам проект по стоповете и ще кача снимки
    колега ако нямаш резервни стопове по-хубаво не се захващай ще ги развалиш
    Има го и този момент , но мисля да се помъча да видим какво ще излезне
    FIAT Bravo_GT

Коментар

Колеги , кой може да ми направи 2 ринга от пръчките за щори че аз все ги правя криви а другото аз ще си го направя и да каже цена
      Fiat Punto GT

Коментар

r3p71l3 написа:
        Tqnkata написа:
        r3p71l3 написа:
        Купи си един стоп на старо, може и счупен да е. Аз така направих и той ще е "опитното ми зайче" !Каква е идеята ти? Ако не е тайна де.Знаеш ли изпитан метод за отваряне на тая кочина, защото аз единствения начин за който се сещам е с прав шлайф или шлифовачка, както им викат. п.п. моята идея за стопа е: два или три концентрични кръга със светодиоди , като ще светят различен интензитет когато стоп светлините работят като габарити и съответно ,когато е натиснат педала на спирачката , мисля да ползвам широко ъгълни светодиоди ... колкото повече, толкова по-добре
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
          r3p71l3 написа:
          Tqnkata написа:
          r3p71l3 написа:
          Купи си един стоп на старо, може и счупен да е. Аз така направих и той ще е "опитното ми зайче" !Каква е идеята ти? Ако не е тайна де.Знаеш ли изпитан метод за отваряне на тая кочина, защото аз единствения начин за който се сещам е с прав шлайф или шлифовачка, както им викат. п.п. моята идея за стопа е: два или три концентрични кръга със светодиоди , като ще светят различен интензитет когато стоп светлините работят като габарити и съответно ,когато е натиснат педала на спирачката , мисля да ползвам широко ъгълни светодиоди ... колкото повече, толкова по-добре
          Добре си го решил , а мойта идея е нещо такова
          Прикачени файлове
          FIAT Bravo_GT

Коментар

sen7ineL написа:
            Колеги , кой може да ми направи 2 ринга от пръчките за щори че аз все ги правя криви а другото аз ще си го направя и да каже цена
            оформи ги по чаша и ще са 6
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Охх какво ли несе мъчих и се стават или криви или се сплескват .. някой ако може да ми направи 2-а ринга за пунто МК1 ... и да каже цена ще си ги платя пък вече диодите и монтажа ще го оправя
              Fiat Punto GT

Коментар

Ето какво си причиних на стоповете миналия месец..... :D
                Прикачени файлове
                FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

:D
                  Прикачени файлове
                  FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
                    Според мен,така се губи чара на стоп светлините,на тази кола.Ако цялостно се направи с диоди,ще е по-ефектно.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Колеги може ли някой да ми помогне ? Скоро и аз ще слагам " Angel eyes " но ми трябва диаметъра на кръговете . Става въпрос за оригиналните фарове на Fiat Punto Mk2 2003 1,9JTD

Коментар

Я малко да повдигнем някои може ли да ми каже колко е вътрешния диаметър на фар с лупа от мареа(че за сега още не ми се разглабя фара за да меря ) и с какво правите нарезите на пръчиците?
                        Прикачени файлове

Коментар

Коментар

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Искам да попитам някой може ли да ми каже какьв е размерьт на лупите на фаровете или по точно диаметьра.

Коментар

Значи тези ангелски очички са супер идея.Успях да ги направя тея пръчки с прорезите да не губят светлина и т.н.И ми куца най важната част като ги сложа от къде и как да ги захраня.Изобщо не ги разбирам тези ел. истории.Благодаря !П.П И ми е чудно дали ще стоят добре на моята темпра с тея големи фарове :D
                                Бруууум брууум

Коментар

Working...
                                X