Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знае ли за лупи за вграждане?
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

колеги тези диодни водуустоичиви ленти нема ли да ги има и по битаците????? жидях няколко каручки с такива ленти и ми хареса как стоят.ще потърся тая седмица из магазините и в сряда на битака :D там е малко на риск ,но е евтинийка

Коментар

gari_brasna4a написа:
        колеги тези диодни водуустоичиви ленти нема ли да ги има и по битаците????? жидях няколко каручки с такива ленти и ми хареса как стоят.ще потърся тая седмица из магазините и в сряда на битака :D там е малко на риск ,но е евтинийка
        Колега ,а ти от къде мислиш са тези по магазините - от битака!!!В Пазарджик съм виждал няколко коли с такива диодни ленти и не стои лошо ,зависи къде ще го лепнеш...И аз мисля да сложа точно под фара ,между него и бронята...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
          gari_brasna4a написа:
          Колега ,а ти от къде мислиш са тези по магазините - от битака!!!В Пазарджик съм виждал няколко коли с такива диодни ленти и не стои лошо ,зависи къде ще го лепнеш...И аз мисля да сложа точно под фара ,между него и бронята...
          ЕВАЛА И АЗ ТАКА СЪМ РЕШИЛ.ДНЕСКА НА МАГИСТРАЛАТА ВИДЯХ ЕДНО БРАВО С ТАКИВА ЛЕНТИ ТОЧНО ПОД ФАРОВЕТЕ. А ДА ЗНАЕШ КОЛКО ПАРИ СА ГОРЕ ДОЛУ , ЧЕ СИ НЕМАМ НА ИДЕЯ КАК ВЪРВЯТ ТАКИВА ГЛЕЗОТИЙ

Коментар

gari_brasna4a написа:
            Predatorsi написа:
            gari_brasna4a написа:
            ЕВАЛА И АЗ ТАКА СЪМ РЕШИЛ.ДНЕСКА НА МАГИСТРАЛАТА ВИДЯХ ЕДНО БРАВО С ТАКИВА ЛЕНТИ ТОЧНО ПОД ФАРОВЕТЕ. А ДА ЗНАЕШ КОЛКО ПАРИ СА ГОРЕ ДОЛУ , ЧЕ СИ НЕМАМ НА ИДЕЯ КАК ВЪРВЯТ ТАКИВА ГЛЕЗОТИЙ
            И аз си нямам идея ,но едва ли ще са повече от 10-15 лева ,все пак от битака ги взимаш ,може и да се пазариш дори
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ИМА Я И ТАЗИ ОПЦИЯ КОЯТО НЕ ОБИЧАМ ХИЧ ДА ИЗПОЛЗВАМ . ИМАМ ПИТАНЕ ПО ДРУГА ТЕМА ,НО САМО ТИ СИ ОТ ПЗ ТУКА В ТОЗИ ЧАС.САБИРАТЕ ЛИ СЕ НА ТЕНИСКОРТОВЕТЕ В СЪБОТА??

Коментар

niko09 написа:
                Само чакам да се опарича малко повече и ще ти покажа ще стане номерът !Иначе онзи ден, когато търсех из Овча купел и Красно село в София, нямаха и дори едно от момчетата ми каза, че горели. Но, да чукна на дърво, до този момент нямам проблем. А светят постоянно, докато карам. Това са ми габаритите. Посъветва ме да си ги купя оттам, откъдето съм го направил и предния път. Но гаранции няма.
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

http://eftini.com/index.php?main_pag...омогнах ли?
                  Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                  Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

cokata_23 написа:
                    http://eftini.com/index.php?main_page=index&cPath=12_48&zenid=e5e357 b09c05aec28dd1faa3fa68c778Помогнах ли?
                    Мисля че тук ценичката е доста приемлива.АААА колега как ще го измислим за под вратите,там ще пада играчка май доста.аз мисля да сложа и под предните седалки бял свързано към лампата на вратата,но как ще се прекарват кабели до този плафон ....трябва да мисля по лесен вариант
                    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Ако си купуваш, купувай такива, които могат да се огъват. Както са моите, например. Пък са и водоустойчиви. Все пак вие си знаете.

Коментар

svetkos_ написа:
                        niko09 написа:
                        Само чакам да се опарича малко повече и ще ти покажа ще стане номерът !Иначе онзи ден, когато търсех из Овча купел и Красно село в София, нямаха и дори едно от момчетата ми каза, че горели. Но, да чукна на дърво, до този момент нямам проблем. А светят постоянно, докато карам. Това са ми габаритите. Посъветва ме да си ги купя оттам, откъдето съм го направил и предния път. Но гаранции няма.
                        Колега ще споделиш ли за лупите?
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Няма философия. Отваряш фара и ги закрепваш вътре лентите. Аз лично ще ги направя в стил на новите аудита. Смятам, че ще седи мн яко. Иначе ще ги залепя със супербонд лепило и после на някои места с тънка телчица ще ги застопоря за всеки случай в пластмасата. Може така да стане, че лентата да се отлепи и ако няма допълнително закрепване... Това ми е идеята. Иначе за стоповете също имам идея. Но да видим. 1 по 1. Иначе ето по-долу как един си е направил на сегашния фар.

Коментар

А тези въпростните ленти на какъв принцип светят? за габарита ли се връзват?
                            Brava 103HP
                            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                              най удачния вариант е на габарита да
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

miro2177 написа:
                                Аз съм забелил кабелчетата на габарита, увил съм тези на лентите към тях и после ги изолирах, за да не стане късо и да гръмне някое от бушонче. Вече го направих от невнимание първия път, когато ги слагах. И ми светят като габарит. Може и така да се направи, че ти да си ги включваш, но там вече е друга схемата.

Коментар

Working...
                                X