Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

благодаря за инфото колеги, много яко се е получило а ако кажете и от кой сайт мога да си ги поръчам че не съм от сф
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

cokata_23 написа:
      благодаря за инфото колеги, много яко се е получило а ако кажете и от кой сайт мога да си ги поръчам че не съм от сф
      Ами аз освен към иБей да те насоча, към друго не мога.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

влез в google.bg и напиши led lights и мисля 4е 6те ти излезнат страници

Коментар

малко ъпдейт http://vbox7.com/play:4b9e1f21
          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
            малко ъпдейт http://vbox7.com/play:4b9e1f21
            Лош си, ама с тоя габарит се ***** майката на идеята ти, според мен. А аз иначе утре ще търся ленти с 12 диода, жълти, които да ги добавя и да ги свържа към мигача :D.

Коментар

Ей, тия хора са луди! Една диодна лента, като моята, с 48 диода, респективно 48 см, е 27 лева!!! А аз мога да си я взема за 15 лева, макс. От eBay. Ебаси далавераджиите.

Коментар

колега дай линк към ebay a да ги видим тея ленти там

Коментар

Има 60 см лента за 10-12 лева.Може да се разделя на две и да светят и двете части.
                  Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                    Има 60 см лента за 10-12 лева.Може да се разделя на две и да светят и двете части.
                    дай ми на лични снимки и ще се разберем

Коментар

niko09 написа:
                      Я, верно, пусни снимка поне да видя, че аз досега не съм засичал една лента с + и - и от двата края, направо готови. Иначе аз тук до 1 месец започвам проект за стоповете... Май и тогава ще отворя и фаровете. Но ще видим.

Коментар

niko09 написа:
                        откъде да си ги поръчам

Коментар

BOXERIYI,Ами аз на заплата (към 17 април) ще поръчвам червени и жълти, ако искаш мога и на теб да поръчам бели? Пък след това на неделна среща да ти ги дам. И без това му е време да идвам пак, че се излагам вече. Пиши в скайп - svetkos_ .

Коментар

Стига да имате нерви и желание може да си сложите ленти от долната страна да вратите и да светят само когато отворите,но е голяма играчка
                            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

аз точно това искам да направя но гледах и се чудя как да прокарам кабела от купето до под вратата.някакви идеи?

Коментар

BOXERIYI написа:
                                аз точно това искам да направя но гледах и се чудя как да прокарам кабела от купето до под вратата.някакви идеи?
                                Мисля,че можеш да ползваш оригиналните букси с кабелите,които за да ел.прозорците,огледалата и машинките за централното.Би трябвало да има свободни "писти",но не съм сигурен.Имам един приятел,който си го е направил,утре ще го питам и ще ти дам по-точен отговор.Има и някаква тънкост с бутона на вратата също,но не я знам
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                                X