Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Angel eyes

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

едно бързо въпросче,като се разхерметизира фара после не прави ли конденз вътре

Коментар

чесно да ти кажа незнам моя и без нищо да сам правил ми е расхерметизирам и ми се пулни адски много с вода и незнам кво да го права сумати черен силикон сложих и пак се пулни ако някой има няква идея да казва че докат зенм Анджък айски има бая време
      www.puntopower.com
      FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

fanatiliano написа:
        Сетих се и оше нещочко, Какво мислите за тези ленти ?http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=1857ето и едно сайтче
        колега а тези ленти отвън ли се лепят?
        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
        Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Нямам си представа колега. От интернет е снимката и незнам но чесно да ти кажа аз имам същото пунто и точно там кадето е лентата на фара от вътрешната страна е свободно и мисля че е от вътре.
          www.puntopower.com

Коментар

fanatiliano написа:
            Нямам си представа колега. От интернет е снимката и незнам но чесно да ти кажа аз имам същото пунто и точно там кадето е лентата на фара от вътрешната страна е свободно и мисля че е от вътре.
            ако се лепят отвън и са водоустойчиви ще е перфект.Ще се поразровя малко дано намеря нещо

Коментар

cokata_23 написа:
              fanatiliano написа:
              ако се лепят отвън и са водоустойчиви ще е перфект.Ще се поразровя малко дано намеря нещо
              Колеги вижте какво открих при колегите от Фолцваген -http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=126372&sid=819aef526836f8664e 0c8138f716a4adМай наистина тези ленти са за отвън и водоустойчиви.Супер

Коментар

cokata_23 написа:
                cokata_23 написа:
                fanatiliano написа:
                Колеги вижте какво открих при колегите от Фолцваген -http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=126372&sid=819aef526836f8664e 0c8138f716a4adМай наистина тези ленти са за отвън и водоустойчиви.Супер
                тея голфаджии....пак са му хванали цаката
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Тези диодни ленти ги гледах някаде в български сайт за продан на наи различни коли но немога ги намера ще се разрова да ги потърся и ще ги постна
                  www.puntopower.com

Коментар

тези голфаджийски ленти със светодиодите ги има навсякъде и се слагат отвътре...както и този от предния линк който не е със светодиоди а е със газ на принципа на CCFL ринговете. Задължително е поставянето отвътре....просто няма как да се хване отвън...не е голяма философия да се разлепи фара..просто трябва пистолет за горещ въздух и малко умения
                    Powered by Emzo

Коментар

един въпрос за тези ленти-могат ли да се сложат като скрито осветление под предните врати и респективно да се вържат към плафона за осветлението на купето и дали тези ленти са водоустойчиви

Коментар

BOXERIYI написа:
                        един въпрос за тези ленти-могат ли да се сложат като скрито осветление под предните врати и респективно да се вържат към плафона за осветлението на купето и дали тези ленти са водоустойчиви
                        Водоустойчиви са. Аз даже имам мерак да си взема и да ги закрепя под купето. Сега съм си сложил под фаровете едни диодни, пак водоустойчиви и са на принципа на габарит. Като имам възможност за лупи, ще ги вкарам вътре. Иначе не виждам проблем да се използват за под вратите. Само място да има и да се закрепят като хората. Аз лично моите ленти между фара и бронята съм ги залепил със Супер Бонд. Даже ги свалих преди седмица-две, но днес отново ги монтирах. Може утре да щракна на хубавото време и да ви пусна снимка.
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

а откъде мога да намеря и колко струват

Коментар

svetkos_ написа:
                            BOXERIYI написа:
                            Водоустойчиви са. Аз даже имам мерак да си взема и да ги закрепя под купето. Сега съм си сложил под фаровете едни диодни, пак водоустойчиви и са на принципа на габарит. Като имам възможност за лупи, ще ги вкарам вътре. Иначе не виждам проблем да се използват за под вратите. Само място да има и да се закрепят като хората. Аз лично моите ленти между фара и бронята съм ги залепил със Супер Бонд. Даже ги свалих преди седмица-две, но днес отново ги монтирах. Може утре да щракна на хубавото време и да ви пусна снимка.
                            дааа колега, откаде ги взе и сваля ли фара за да ги сложиш,или просто ги мушна между бронята и фара?

Коментар

Понеже забравих да снимам, валеше и не ми се искаше да се разлагам, а и в резултата на това колата отново е мръсна , се сетих, че тук във форума има снимка от една от срещите през януари. Прикачвам я. Трябва да видя да се освободя малко от работа и да мина пак, че ми е неудобно вече. Леко вляво се виждам на снимката, иаче тук имам проблем с ксенона. Светещата крушка е нормална, че другата тогава я счупих, като правих опит да я сложа пак. Сега, благодарение на Оги, всичко е точно. Иначе лентите двете ги купих от Ибей. Но за ятх дадох около 24 лева. Просто късно се усетих как да търся и се хвърлих на първото. С 24 диода са. Ще ги вкарвам вътре чак, когато си взема лупи. Смятам да добавя и едни по 12 диода, жълти, за мигач. Но нека 1 по 1 всичко. Иначе в ebay.co.uk се пише car led и излизат много неща. Първо обаче се проверява дали е по-далавера и чак тогава се купува. При мен лентите играят ролята на габарит. Заголил съм жичките на габаритите, закачил съм тези на лентичките и после, разбира се, ги изолирах. Иначе гърми бушон 10А - червен.
                              Прикачени файлове
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

мерси за инфото колега.аз в4ера ги гледах въпросните ленти на илиенци ибяха по 8 лева едната

Коментар

Working...
                                X