едно бързо въпросче,като се разхерметизира фара после не прави ли конденз вътре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Angel eyes
Collapse
X
-
fanatiliano написа:Сетих се и оше нещочко, Какво мислите за тези ленти ?http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=1857ето и едно сайтчеFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
fanatiliano написа:Нямам си представа колега. От интернет е снимката и незнам но чесно да ти кажа аз имам същото пунто и точно там кадето е лентата на фара от вътрешната страна е свободно и мисля че е от вътре.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Коментар
-
cokata_23 написа:fanatiliano написа:Нямам си представа колега. От интернет е снимката и незнам но чесно да ти кажа аз имам същото пунто и точно там кадето е лентата на фара от вътрешната страна е свободно и мисля че е от вътре.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Коментар
-
cokata_23 написа:cokata_23 написа:fanatiliano написа:Нямам си представа колега. От интернет е снимката и незнам но чесно да ти кажа аз имам същото пунто и точно там кадето е лентата на фара от вътрешната страна е свободно и мисля че е от вътре.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
тези голфаджийски ленти със светодиодите ги има навсякъде и се слагат отвътре...както и този от предния линк който не е със светодиоди а е със газ на принципа на CCFL ринговете. Задължително е поставянето отвътре....просто няма как да се хване отвън...не е голяма философия да се разлепи фара..просто трябва пистолет за горещ въздух и малко умения
Коментар
-
BOXERIYI написа:един въпрос за тези ленти-могат ли да се сложат като скрито осветление под предните врати и респективно да се вържат към плафона за осветлението на купето и дали тези ленти са водоустойчивиNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:BOXERIYI написа:един въпрос за тези ленти-могат ли да се сложат като скрито осветление под предните врати и респективно да се вържат към плафона за осветлението на купето и дали тези ленти са водоустойчивиFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Коментар
-
Понеже забравих да снимам, валеше и не ми се искаше да се разлагам, а и в резултата на това колата отново е мръсна , се сетих, че тук във форума има снимка от една от срещите през януари. Прикачвам я. Трябва да видя да се освободя малко от работа и да мина пак, че ми е неудобно вече. Леко вляво се виждам на снимката, иаче тук имам проблем с ксенона. Светещата крушка е нормална, че другата тогава я счупих, като правих опит да я сложа пак. Сега, благодарение на Оги, всичко е точно. Иначе лентите двете ги купих от Ибей. Но за ятх дадох около 24 лева. Просто късно се усетих как да търся и се хвърлих на първото. С 24 диода са. Ще ги вкарвам вътре чак, когато си взема лупи. Смятам да добавя и едни по 12 диода, жълти, за мигач. Но нека 1 по 1 всичко. Иначе в ebay.co.uk се пише car led и излизат много неща. Първо обаче се проверява дали е по-далавера и чак тогава се купува. При мен лентите играят ролята на габарит. Заголил съм жичките на габаритите, закачил съм тези на лентичките и после, разбира се, ги изолирах. Иначе гърми бушон 10А - червен.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар