Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос - спортен филтър Браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос - спортен филтър Браво 1.6

Здравейте колеги...искам да попитам какъв спортен филтър да си взема за бравото - колебая се между КиН и JR. Също така дали е по-добре replacement (сиреч такъв, който се слага в кутията на сегашния), или конусен(с нашите пътища и мърсотии се плаша).Гледах във форума, но не намерих по-обширна тема конкретно за 1.6. Ако може и цена - днес питах в ИМПАС56, за конусния не знаят, само по поръчка бил, другият 133лв.Другият въпрос е за монтажа - на сайта на КиН има ръководство, но ме съмнява дали няма да гълта и горещ въздух (т.е. да трябва да се сложи още изолация откъм подкалника и двигателя)Ако някой има опит да сподели.Благодаря предварително

такъв какъвто се слага в кутията, при конусния има занимавкаK&N в БГ са скъпив САЩ за 1,6 са 35 долатаако няма кой да ти го донесе си вземи JR - около 75 лева еима хора във форума с JR и са доволни
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

моя е yed маи забравих,съшо съм с 1,6 и филтара с коляното(трябваше и коляно щот не ставаше) излезе 80лв обаче с тва лъскаво коляно доби доста добър вид лъжа бащата че е турбо :D те не разбират хорицата от такъва работи,пише реал карбон и уж тва предпазва от засмукване на топъл въздух(от топ спеед е),не преомени мн мн звука като цяло,осезаемо във високите обаче каточе ли се реже по-добре с него.
      F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Sev написа:
        такъв какъвто се слага в кутията, при конусния има занимавкаK&N в БГ са скъпив САЩ за 1,6 са 35 долатаако няма кой да ти го донесе си вземи JR - около 75 лева еима хора във форума с JR и са доволни
        Аз съм с JR replacement и съм много доволен
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

...

А по отношение на звука - мн ли е шумно на ниски, и променя ли се на високи (или трябва конусен, не само replacement)?

Коментар

Re: ...

NeeD_FoR_FIAT написа:
            А по отношение на звука - мн ли е шумно на ниски, и променя ли се на високи (или трябва конусен, не само replacement)?
            Конуса вади по-добър звук! Replacement-а е по-шумен от обикновения филтър!
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
            X