според вас добър избор ли съм направил като со купих тия джанти добре ли стоят на пунтото ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще кажете за новите ми джанти
Collapse
X
-
абе хора от къде ги взимате, аз дебна вече 45дни за 15 4х98мм и НЯМА, търсих навсякъде в Габрово, от части Пловдив, Асеновград, В.Търново и където съм ходил през това време, а не съм особено притенциозен В нета излизат от време на време и все в София а невърви да бия общо 400км за да гледам джанти. Ще помоля колегите от Търново, Габрово и региона ако им попаднат някъкви да ми пратят някоя снимка и цена че ми свършиха зимните гуми вечеBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
Gosho_777 написа:абе хора от къде ги взимате, аз дебна вече 45дни за 15 4х98мм и НЯМА, търсих навсякъде в Габрово, от части Пловдив, Асеновград, В.Търново и където съм ходил през това време, а не съм особено притенциозен В нета излизат от време на време и все в София а невърви да бия общо 400км за да гледам джанти. Ще помоля колегите от Търново, Габрово и региона ако им попаднат някъкви да ми пратят някоя снимка и цена че ми свършиха зимните гуми вече
Коментар
-
Gosho_777 написа:абе хора от къде ги взимате, аз дебна вече 45дни за 15 4х98мм и НЯМА, търсих навсякъде в Габрово, от части Пловдив, Асеновград, В.Търново и където съм ходил през това време, а не съм особено притенциозен В нета излизат от време на време и все в София а невърви да бия общо 400км за да гледам джанти. Ще помоля колегите от Търново, Габрово и региона ако им попаднат някъкви да ми пратят някоя снимка и цена че ми свършиха зимните гуми вечеI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Gosho_777 написа:абе хора от къде ги взимате, аз дебна вече 45дни за 15 4х98мм и НЯМА, търсих навсякъде в Габрово, от части Пловдив, Асеновград, В.Търново и където съм ходил през това време, а не съм особено притенциозен В нета излизат от време на време и все в София а невърви да бия общо 400км за да гледам джанти. Ще помоля колегите от Търново, Габрово и региона ако им попаднат някъкви да ми пратят някоя снимка и цена че ми свършиха зимните гуми вечеBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
Gosho_777 написа:абе хора от къде ги взимате, аз дебна вече 45дни за 15 4х98мм и НЯМА, търсих навсякъде в Габрово, от части Пловдив, Асеновград, В.Търново и където съм ходил през това време, а не съм особено притенциозен В нета излизат от време на време и все в София а невърви да бия общо 400км за да гледам джанти. Ще помоля колегите от Търново, Габрово и региона ако им попаднат някъкви да ми пратят някоя снимка и цена че ми свършиха зимните гуми вечеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар