Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конверсия на 20 20v HGT във 24 20v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Конверсия на 20 20v HGT във 24 20v

Имали някой който да е правил такава? Иде реч за Браво - 147 к.с. питам за конверсия със ДВГ от Ланча 2.4 или от нафта петак 2.4 или от Стило абарт 2.4 - за което вече силно се съмнявам.Моля някой - КОЙТО РЕАЛНО ДА ГО Е ПРАВИЛ, че имам бая въпроси.Започвам да се замислям за конверсията защото вече цяла година седи пред блока и никой неиска до го купува, добре тогава викам - явно щесие мое за винаги - та ако ще вкарвам още пари в него да е за ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗВЯРА.Сега моля много, а също така се извинявам ако това някого ще подразни, НО НЕ МИ СЛАГАЙТЕ ЛИНКОВЕ КЪМ СТАРИ ТЕМИ ПО ВЪПРОСА. Изчелсъм ги - НАИСТИНА.Чудя се още дали 2.4 да го правя - или да му забода 20 20v турбо - което обаче се очертава изключително по сложно и по - скъпо като процедура, мани ами няма и донор.Просто моля някой който го е правил /независимо коя от двете конверсии/- да ми даде телефон за връзка, готов съм да почерпя хубаво за изчерпателна информация по въпроса.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    SASTEZATEL

естествено първо за турбото колегата 2000 20v turbo ще питам - стискам му палци по - скоро са е готов :D
    SASTEZATEL

Коментар

в София, се подвизава Браво 2.4доколкото съм чувал, е най-бързото на абажуратака си е вкараноза жалост такъв мотор е доста рядко срещани аз търся такъв блок за злоупотреби

Коментар

hf hpe написа:
        в София, се подвизава Браво 2.4доколкото съм чувал, е най-бързото на абажуратака си е вкараноза жалост такъв мотор е доста рядко срещани аз търся такъв блок за злоупотреби
        Да пробвали сме се с него и си върви добре сравнено с браво 147, собственика мисля спомена, че е с генарация, чип и конус 2,4 от ланча. в тунинг.бг има тема по въпроса)
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Re: конверсия на 20 20v HGT във 24 20v

влез вав темата на мереа 2000 20v.в турбо там има мн снимки и коментари за всичко и успех в начинанията които замисляш няма дати е никак лесно аз имам браво 2000 20 147к.с.и сам мислил да правя такива неща ама става мн трудно с мн нерви труд и пари.
          2000.16v.TURBO
          http://vbox7.com/play:7cbebdda
          http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

мерси, темата за марея турбо я следя с интерес, но мен по скоро ме интересува повече конверсиятат с донор петак - 2.4. :D
            SASTEZATEL

Коментар

проблема винаги са паритеаз съвсем скоро съм решил да се обзаведа с такава матаретка

Коментар

Колеги, този фият, ако се не лъжа беше 170 к.с., а момента му какъв е някой знае ли точно, че не ми се рови сега?
                ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

аз незнам - обаче съм съгласен чее 170 кс, щото това битрябвало дае същиа мотор като на стило абарт
                  SASTEZATEL

Коментар

Working...
                  X