Имали някой който да е правил такава? Иде реч за Браво - 147 к.с. питам за конверсия със ДВГ от Ланча 2.4 или от нафта петак 2.4 или от Стило абарт 2.4 - за което вече силно се съмнявам.Моля някой - КОЙТО РЕАЛНО ДА ГО Е ПРАВИЛ, че имам бая въпроси.Започвам да се замислям за конверсията защото вече цяла година седи пред блока и никой неиска до го купува, добре тогава викам - явно щесие мое за винаги - та ако ще вкарвам още пари в него да е за ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗВЯРА.Сега моля много, а също така се извинявам ако това някого ще подразни, НО НЕ МИ СЛАГАЙТЕ ЛИНКОВЕ КЪМ СТАРИ ТЕМИ ПО ВЪПРОСА. Изчелсъм ги - НАИСТИНА.Чудя се още дали 2.4 да го правя - или да му забода 20 20v турбо - което обаче се очертава изключително по сложно и по - скъпо като процедура, мани ами няма и донор.Просто моля някой който го е правил /независимо коя от двете конверсии/- да ми даде телефон за връзка, готов съм да почерпя хубаво за изчерпателна информация по въпроса.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конверсия на 20 20v HGT във 24 20v
Collapse
X
-
hf hpe написа:в София, се подвизава Браво 2.4доколкото съм чувал, е най-бързото на абажуратака си е вкараноза жалост такъв мотор е доста рядко срещани аз търся такъв блок за злоупотреби"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар