Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за фолио

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за фолио

Искам да си направя сеник като този на снимката какво фолио да си взема?
    Прикачени файлове
    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Мойта е вече половин година със немско фолио за мебели и не е мръднало. Иначе имам една лепенка взета от тез "мангал тунинг" магазинчета и вече взе да се разпада. Там също съм виждал готови сенниц но не ти ги препоръчвам
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Колега, разходи се до стоков базар илиенци и ще си намериш 100%
      Mercedes E200 coupe

Коментар

аз си бях взел от една фирма за изработка на реклами Беше широко 1м и дълго 1.5м за 5лв цялото. Бях си направил лента и отпред и отзад. Предната 24 см.(25% от прозореца) и 20 см. отзад. Изглежда много добре колата, но преди месец махнах тази отпред понеже 3 пъти искаха лошите момчета да ме спират от движение заради нея
        Bravo TD100 98'- това в Гаража
        Brava TD100 96'- Мир на праха и...
        Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
        Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Коментар

Re: Въпрос за фолио

zarcov написа:
          Искам да си направя сеник като този на снимката какво фолио да си взема?
          :P :P Не се занимавай с глупости . Не слагай излишни лепенки по колата тя е достатъчно красива :P :P :P
          BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING

Коментар

Препоръчвам да не слагаш, ще ти намалее много видимостта. Лично се чувствам некомфортно, когато се возя в кола с подобен сенник.

Коментар

А на мен ми е много удобно пък.Никога досега не съм пускал сенника вътре в колата дори и слънце да пече виждам само една жълта точка през фолиото и това е. За мен си е + това.
              Прикачени файлове
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Gosho_777 написа:
                Предната 24 см.(25% от прозореца) и 20 см. отзад. Изглежда много добре колата, но преди месец махнах тази отпред понеже 3 пъти искаха лошите момчета да ме спират от движение заради нея
                Ми щото се прави 10 мах. 15 см. с тези 24 см. си си направо за спиране от движение + 50 лв. А иначе и аз съм вземал от рекламни къщи фолио, наистина е качествено, защото те го лепят къде ли не.

Коментар

Еми 24 см. найстина са много! Аз мисля да сложа 10-15 и да си направя стикер отгоре да лепна "www.fiat-bg.org" или "Punto Power"
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

аз като си сменях прозеореца на голфа в кобра ми предложиха прозорец със седник и както вика колега седника не го пускам слънцето се вижда само като точка,ама мойта лента си е вградена в стъклотои разликата м/у обикновенното и това с лентата беше 2 лв.и аз нали съм ларж треснах 4 x 50 викам слагаи го
                    Fiat Brava
                    Volkswagen Golf
                    и тия три неща

Коментар

Kолега в Street mania има сенници който изглеждат точно като като фабричните( черни и надолу постепенно стават по-светли) . Към 5 лв. са.
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                      X