Колеги къде да чипосъм Браво-то и да ли въобще да гo чипосвам.Гледах една тема ето вижте я и вие http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26226 да не ми се случи и на мен същото. Не знам, какво да правя браво-то не върви много 1.4 12v е. Kажете какво да правя. Някой, ако се занимава от форума с чип тунинг да каже заслужава ли си или някой който има чип на 1.4 12v.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги къде да чипосам бравото и дали изобщо да го чипосвам.
Collapse
X
-
Колега ако тръгна да гo продавам никой няма да го купи макар,че смея да кажа,че е перфектно ама никой не уважава 1.4 12v.Трябва да го дам без пари,а неискам да правя подаръци преди две години като го взех тогава беше хубава колица ама сега всеки пита къв двигател е и като чуят 1.4 и бягат викам им елате да видите вала те викат не търсим 1.6 затова не го продавам,а искам още малко да го подобря,че сега е малко куцо ама пак върви вози ме.Та сега някой да ми даде отговор на предния въпрос какво да правя. Да му слагам ли чип има ли смисъл изобщо,ще имали разлика която ще усетя.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега ако тръгна да гo продавам никой няма да го купи макар,че смея да кажа,че е перфектно ама никой не уважава 1.4 12v.Трябва да го дам без пари,а неискам да правя подаръци преди две години като го взех тогава беше хубава колица ама сега всеки пита къв двигател е и като чуят 1.4 и бягат викам им елате да видите вала те викат не търсим 1.6 затова не го продавам,а искам още малко да го подобря,че сега е малко куцо ама пак върви вози ме.Та сега някой да ми даде отговор на предния въпрос какво да правя. Да му слагам ли чип има ли смисъл изобщо,ще имали разлика която ще усетя.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Искам да го направя по мощно, ама не знам дали ще има разлика изобщо. Питам първо вас да видя каво ще кажете вие за да не съжалявам после. Кажете си мнението.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Колега не знам колата ми е много запазена за годинките си нескромно казано и двигатела досега не ми е правел проблем, ако я продам и после попадна на някоя кола, която не става за нищо в смисъл на външен вид отлична, ама сменям маслото и колата яко се разтропва и айде основен ремонт и съм много навътрени, а и моята ако я продам което ще е много трудно колко ще и взема не повече от 3000 лв. не дори 3000 са много вече, ох не знам и аз вече какво да правя.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
провери тука http://www.digitaltuning.bg/products.php тук има католог с голяма част от колите. пишеш каква е колата, какъв модел, и тои ти изписва данните и колко ще ти качи техническите характеристикиПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
За бензина 8 коня не си заслужават. Т.е. и всеки 1 отгоре си заслужава, но не и при тези цени, които ни искат джамбазите...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
shikito написа:провери тука http://www.digitaltuning.bg/products.php тук има католог с голяма част от колите. пишеш каква е колата, какъв модел, и тои ти изписва данните и колко ще ти качи техническите характеристики
Коментар
-
Точно от тези скъпи чипове не мисля, че има смисъл да си взимаш ... колко, 400 лв ли беше или 600 ...най-добре според мен е да си караш колицата и толкова ... и на мен 1.2 8V ми идва слабо, но се примирявам с това и я карам както ми прави кеф ... По принцип и аз мисля за чип, но някой за 100-ина лв ... от e-bay си бях харесал един за 40 евра, от сф мога да взема за 150 лв ... но за сега не смятам да давам пари за глупости - все пак от догодина ще ставам беден студент :D ще ми трябват :D Съветвам те и аз същото - или си я карай, или събери малко пари и си купи JTD (не HGT) - хем ще харчи малко, хем ще върви мноооого ... ако му сложиш чип гледай какъв самолет става ...
Коментар
-
колега ако искаш да слагаш чип потърси 2 ма братя от Поморие те могат да ти помогнат имат 2 Москвича Алеко единият е със двигател на WV Corado 150 коня а другия със на Мезерати 380 коня занимават се точно със такива чипове досега 2 съм се сблъсквал със тях последния път бяхме със един приятел който има Форд Мондео 2,0 16V 145 hp 2001г тръгва да испреварва един сив Москвич ама нестава онзи като даде гас гледам километража 210 а Москвича продължава да исчезва от поглед до тогава бях чувал че си правят нов Москвич ама не го бях виждал стария със двигателя на Корадото го знам той е жълт ама и той е голяма бегачка така че ако си от Бургас те са твойте хора айде със здраве и успех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар