Първо да питам преди да пипна. Има ли смисъл/ефект/ от чип за двигател 1.8 130 к.с. и как да кача на около 150-160 к.с.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли смисъл от чип за двигател 1.8 130 к.с.....
Collapse
X
-
Май-май само си ланкате тука Колега,я кажи като сложиш турбина с каква електроника ще си управляваш мотора Второ,защо си мислиш че няма от къде да си намериш валове?Зависи колко пари ти се дават Изпускателната система е най-лесната стъпка от всички последващи.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Май-май само си ланкате тука Колега,я кажи като сложиш турбина с каква електроника ще си управляваш мотора Второ,защо си мислиш че няма от къде да си намериш валове?Зависи колко пари ти се дават Изпускателната система е най-лесната стъпка от всички последващи.
Коментар
-
Колегата е прав. По добре една хубава изпускателна система от - до да диша както трябва + филтърче .Чип за мен лично на атмосферна кола не си струва... чип само за турбинираните зверчета.И аз искам да му сложа чип на уното , ама то моя комп е толкова зле че не става за чипосване...Валове колкото щеш и за каквото щеш стига пара да имаш. А промени ли се газоразпределенито е друга бира вече.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
HCO написа:Колегата е прав. По добре една хубава изпускателна система от - до да диша както трябва + филтърче .Чип за мен лично на атмосферна кола не си струва... чип само за турбинираните зверчета.И аз искам да му сложа чип на уното , ама то моя комп е толкова зле че не става за чипосване...Валове колкото щеш и за каквото щеш стига пара да имаш. А промени ли се газоразпределенито е друга бира вече.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Ще го махаме тотално тоя Бош. До края на лятото живот и здраве ще сме със мега:DУното си има всички датчици , само 1 липсва МАР сензорче :D И тогава нуждата от чип е излишна :DРешавам днеска да е 90 кончета и да надува на 0.5 и готово , утре ми скимва да е 200 кончета и да надува на 1.2 и готово . Ама мегата си е сериозна инвестиция...Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Re: Има ли смисъл от чип за двигател 1.8 130 к.с.....
karal fiat написа:Първо да питам преди да пипна. Има ли смисъл/ефект/ от чип за двигател 1.8 130 к.с. и как да кача на около 150-160 к.с.
Коментар
-
Re: Има ли смисъл от чип за двигател 1.8 130 к.с.....
Това вече е реален отговор. Досега съм налял около 1500 лв. за да я вкарам в ред. С тия валове и чипа достигам желаната мощност/150-160/, но имам едно питане. Запазва ли се вариатора на вала за да няма дупка в ниските обороти? реално сега си тръгва от около 2300 обр.p.s.: намерих инфо. за вариатора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар