Колега не с лошо, що се отнася за някои хора дет са издигнати на пиедестал, може би има за какво, хванали са се момчетата и са направили от нищо нещо, лично се познавам с доста от тях и не мисля, че говорят празни приказки, ако се беше поинтересувал малко от тях щеше да разбереш за какво ти говоря, познавам се лично и със Стамен и съм на ясно какво е правено на двигателя и в какво състояние беше преди да го продаде и не мисля че те е излъгал за каквото и да било, съжалявам че ги нямах аз парите и да взема Фиата, двигателя не е правен по свободни съчинения, а е правен както трябва, инъче нямаше да върви толкова добре и толкова много. Учудвам се как изведнъж този мотор е пред изтропване, а докато го караше Стамен нямаше такива глупости, надявам се имаш поне малко представа от такива двигатели, инъче ако е обратното май наистина са те взели за боядисано врабче, не един път някои хора от "ПИЕДЕСТАЛА" се опитаха да ти кажат как стоят някои работи, но ти явно не вдяваш и вярваш на първите срещнати щот си мислиш може би, че в този форум има само клавиатурни рацери, не е така колега, повярвай ми... Аз карам същият мотор и съм се интересувал от Фиата и мога да кажа, че съм на ясно със състоянието му и какво е правено по него и ако твоите хора, които ти правят колата са толкова в час и разбират особенно на тези двигатели ми нека някой от тях да си направи една регистрация тук и да видим кой прав и кой крив, съжалявам че не сме на близко инъче щяхме да се видим и да изясним проблема, а не да пишем във форума и да набираме един на друг, поздрави.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Мarea 2000 20V Турбо
Collapse
X
-
dancoo написа:ПравиТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
sacrum написа:2000 20v turbo написа:Малко да пораздвижа нИщата тука......... Е глейте кво имаме тука сегаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:sacrum написа:2000 20v turbo написа:Малко да пораздвижа нИщата тука......... Е глейте кво имаме тука сегаLancia Kappa 2.0 20V TURBO
Коментар
-
2000 20v turbo написа:LANCIA DELTA INTEGRALE /кво ли по-велико може да се мечтае /ма засега само мечти, макар, че с набавянето на донор - матор, скорости мое да се брои за първа крачка..... живи и здрави чи видим Требе с Ванката да мя въведете в ланча-сектата, да мя запознаете с тънкостите на фенщината там и .... те такта. Пък аз мое и да почерпя! И ти що си пред компа, ами не със сектатаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
kaci написа:Един цилиндър ми се губи изменнико :DТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар