Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Мarea 2000 20V Турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега не с лошо, що се отнася за някои хора дет са издигнати на пиедестал, може би има за какво, хванали са се момчетата и са направили от нищо нещо, лично се познавам с доста от тях и не мисля, че говорят празни приказки, ако се беше поинтересувал малко от тях щеше да разбереш за какво ти говоря, познавам се лично и със Стамен и съм на ясно какво е правено на двигателя и в какво състояние беше преди да го продаде и не мисля че те е излъгал за каквото и да било, съжалявам че ги нямах аз парите и да взема Фиата, двигателя не е правен по свободни съчинения, а е правен както трябва, инъче нямаше да върви толкова добре и толкова много. Учудвам се как изведнъж този мотор е пред изтропване, а докато го караше Стамен нямаше такива глупости, надявам се имаш поне малко представа от такива двигатели, инъче ако е обратното май наистина са те взели за боядисано врабче, не един път някои хора от "ПИЕДЕСТАЛА" се опитаха да ти кажат как стоят някои работи, но ти явно не вдяваш и вярваш на първите срещнати щот си мислиш може би, че в този форум има само клавиатурни рацери, не е така колега, повярвай ми... Аз карам същият мотор и съм се интересувал от Фиата и мога да кажа, че съм на ясно със състоянието му и какво е правено по него и ако твоите хора, които ти правят колата са толкова в час и разбират особенно на тези двигатели ми нека някой от тях да си направи една регистрация тук и да видим кой прав и кой крив, съжалявам че не сме на близко инъче щяхме да се видим и да изясним проблема, а не да пишем във форума и да набираме един на друг, поздрави.......
    Lancia Kappa 2.0 20V TURBO

Коментар

dancoo написа:
      Прави
      Добре Дака, в крайна сметка сега верно ли са тръгнали лагерите или не Щото се омотах и аз.... хем нищо им няма, пък хем пред изтропване мотора.... кое точно е било пред изтропване тогава Вискодрайф /ако шпер се има предвид/ няма колата, но и аз май не съм казвал никъде че е със шпер - гледах и обявата из архивите сега! Соленоида горното му маркуче е свободно друго откачено нямаше, кое беше откачено сега?Иначе няма някаква конкретна причина да е извадено и няма и значка ще бъде ли ръгнато във всмук. тракт това маркуче или не или не - не влияе върху управлението на турбината! Сега така и така сте разпилели мотора - боднете една дупка на маркуча между дебитомера и входа на турбото /и мога да изръгам една селска идейка/ в дупката боднете един винтил от веросипедна гума, завийте го от вън с гайката винтилчето и ръгай маркучето там, ако това те притеснява! Не си търси и не си купувай "Кеч танк" остави го така както си беше - с маркуча - навън в атмосверата. Тя колата при мен като беше още този маркуч си стоеше съвсем сух... камо ли сега след ремонта да и слагаш КечТанк /чи сложна дума ама/. Това нещо Кеч.... дърпа с вакум от колектора картерните газове при определени режими на маторя и в таз кутийка уж ги втечнява газовете на масло и го връща в картера, а налягането /въздуха/, който остава в кутийката доволно омесен с маслени пари и лай....а - връща в турбината ! Хем ти ака по турбото, хем от там по кулера, хем по всмукателните пътища, клапани..... ама като са писали литература Фиат и , като ще го правите по писаната във Фиат литература .... Според литературата обаче ще трябва да махнете и чипа и да върнеш гърнетата с катализатора! Според литературата трябва да го караш и с полу-синтетика и ....в крайна сметка, ако имаш доверие в сервиза не чети Фиатската литература, тя е съобразена с екологии, с икономии.... пък Фифи не е за това - други са и силните страни.....Както и да е колата си е твоя, ама тъй като гледам май залудо я отворихте. Какво ще смените сега в крайна сметка? И що верно не пуснеш някоя снимка, че ми е интересно и на мен как стоят нещата из маторя след 30000 км. и толкоз бой Между временно другата седмица може да идвам по Сф. ще ти се обадя да огледам на живо карантията да пием по бира....Нещо ако има питай, ако искаш и на ЛСПоздрави
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Малко да пораздвижа нИщата тука......... Е глейте кво имаме тука сега
        Прикачени файлове

Коментар

Един цилиндър ми се губи изменнико :D

Коментар

2000 20v turbo написа:
            И ква муа па ся ти влезе в глуавата бре

Коментар

sacrum написа:
              2000 20v turbo написа:
              LANCIA DELTA INTEGRALE /кво ли по-велико може да се мечтае /ма засега само мечти, макар, че с набавянето на донор - матор, скорости мое да се брои за първа крачка..... живи и здрави чи видим Требе с Ванката да мя въведете в ланча-сектата, да мя запознаете с тънкостите на фенщината там и .... те такта. Пък аз мое и да почерпя! И ти що си пред компа, ами не със сектата

Коментар

2000 20v turbo написа:
                sacrum написа:
                2000 20v turbo написа:
                LANCIA DELTA INTEGRALE /кво ли по-велико може да се мечтае /ма засега само мечти, макар, че с набавянето на донор - матор, скорости мое да се брои за първа крачка..... живи и здрави чи видим Требе с Ванката да мя въведете в ланча-сектата, да мя запознаете с тънкостите на фенщината там и .... те такта. Пък аз мое и да почерпя! И ти що си пред компа, ами не със сектата
                Ми адиде, най после и ти да се замислиш за Интеграле, па не съм със сектата щот ма е налегнала една криза, направо си е е..о мамата, ма шса упрайм

Коментар

2000 20v turbo написа:
                  Както се казва, честит нов проект :D
                  sigpic
                  Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                  475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube

Коментар

2000 20v turbo написа:
                    Ха чиститу и ут мени.П.П.Мисля петъка да намина,тъй чи са готви да ти ударя ина шайба
                    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Както и по-горе казах първата крачка е направена.... следващите обаче може и да се позабавят, че съм на средата на друго едно начинание и ми се иска да приключа там па тогаз.... Ам междувременно кога е другия италфест

Коментар

kaci написа:
                        Един цилиндър ми се губи изменнико :D
                        Не стигнаа стотинките за още един чирак и с 4 /четяр, както се казва по нашенски/ ще пробваме сега Те го и недоносчето четирицилиндрово отива да си чека реда в един сектански сервиз на тоз юнак до недоносчето.Той е алфист има 3 бр Алфи. ..../горкия/ се кораби 164, 166...Пък джантата яката раота.... ама двамата "пилоти" - 18 годишни мургавелковци нищо им неа. Днес доразкостих колата и да си кажа честно много е яко Фиат-Купето, като купе.... При тоя удар чини ми се ако беше некой бравок, Марейка, Типара..... тез пилоти двамката щяха да са на каша вътре
                        Прикачени файлове

Коментар

Ила ма питай мене за тъз сичката жица дет я сложих у корабу

Коментар

Купето замина за скраб.Ама аз съм на далавера-ена щаига болтове и гаики жизнено необходими за едно сервизче.А дано скоро го видим да виси тоа матор на лебедката в другото хале.
                            164 td-1989
                            164 td-1993
                            164 ts-1991
                            166 ts-2000
                            DELTA HF 2.0 16V TURBO INTEGRALE-1992

Коментар

човек не може да избяга от съдбата си..... към Браво върят нещата ..... Аобаче некой има ли неква представа окачването на Фиат Купе става ли "копи - пейст" на Браво, че да знам утре кви пазарлъци да правя

Коментар

става всичко е едно и също, само имам съмнения че ще стане доста ниско
                                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X