Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Мarea 2000 20V Турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dancoo написа:
    Благодаря за пожеланията. Колата е разкошна, още не мога да и се нарадвам.П.С. Това ми е първия пост във форума
    Данчо Данчооо мноо си са набутал пич Дано дан си женен( или ако си дано женати да е кат на колегата Филан )Ся земи да спестиш някои левец за глоби( не че ти го пожелавам ма просто знам че тая кола няма да въри със 90км/ч на 5та )Друг съвет! Сключи договор за доста на гуми на ЕДРО Ся сериозно Честито пич притежаваш вече един от уникалните автомобили в БГ.( разните му Поршета там моат само да ти завиждат )

Коментар

popara801 написа:
      dancoo написа:
      Благодаря за пожеланията. Колата е разкошна, още не мога да и се нарадвам.П.С. Това ми е първия пост във форума
      Аре да ти е честита новата придобивка и добре дошъл в нашия свят на ФИАТ.Да я водиш по масовките и най-вече на Италфестове да и се радваме и ние малко. :D
      Уби ма с тоз аватар
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

idm написа:
        Ся земи да спестиш някои левец за глоби( не че ти го пожелавам ма просто знам че тая кола няма да въри със 90км/ч на 5та )Друг съвет! Сключи договор за доста на гуми на ЕДРО
        Аз таз кола съм я взел за гъзария , не да давам газ и да пиля гуми. Скоростите ги сменям на 1500 оборота като на дизел. Ще я вадя само на празници да ходя по кафенетата и повече от 90 км/ч не вдигам Да си кажа от рано без бой да не се чудите.Поздрави

Коментар

dancoo написа:
          Аз таз кола съм я взел за гъзария , не да давам газ и да пиля гуми. Скоростите ги сменям на 1500 оборота като на дизел. Ще я вадя само на празници да ходя по кафенетата и повече от 90 км/ч не вдигам Да си кажа от рано без бой да не се чудите.Поздрави
          Не говори така че ща линчуват бре
          LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
          LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
          LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
          Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
          Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Как няма да и даваш газ бре недеи така, че ми става лошо :D Тя бавно не може да върви, такива коли не се чувства добре в ниски обороти, на нея и е добре когато съскоти и е в лютеницата :D Честито на новия собственик, от коя част на София си? нещо общо с младост?

Коментар

Споко, надавам и доволно газ , поне докато беше сухо, сега няма много смисъл.Иначе работя в Младост и може да си ме засякъл по Малинов тия дни.

Коментар

dancoo написа:
                Споко, надавам и доволно газ , поне докато беше сухо, сега няма много смисъл.Иначе работя в Младост и може да си ме засякъл по Малинов тия дни.
                Само да те засека по Малинов ше ти напрая един ластик
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                  dancoo написа:
                  Само да те засека по Малинов ше ти напрая един ластик
                  Малко автомобили могат да му правят ластици на тоя Фиат, че и аз няма да мога
                  Lancia Kappa 2.0 20V TURBO

Коментар

sacrum написа:
                    Малко автомобили могат да му правят ластици на тоя Фиат, че и аз няма да мога
                    Най-накрая си призна Колега ,честито за придобивката и да те радва така както радваше и предишния и собственик че и повече
                    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Здравейте ентусиасти, много добри колици сте направили.Гледам че по назад сте писали за едно купе в стара загора е аз го взех за мой касмет.И въпросният проблем на колата беше бобина. А от другото в Кермен купих дебитомер и турбо за мое съжаление момчето беше счупило скоростите които са били 6.
                      Coupe 2 20v turbo

Коментар

ici написа:
                        допълнително Английски коне
                        колега джитек1 ли е товаИнтересно ми е дали добре се държи и колко коня реални вдига за сток мотор говорим.Че не им вярвам на рекламите.Все пак не намерих някой да го го е качвал на динометър.
                        Coupe 2 20v turbo

Коментар

yosko написа:
                          ici написа:
                          колега джитек1 ли е товаИнтересно ми е дали добре се държи и колко коня реални вдига за сток мотор говорим.Че не им вярвам на рекламите.Все пак не намерих някой да го го е качвал на динометър.
                          Джитек 2
                          ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
                            yosko написа:
                            ici написа:
                            Джитек 2
                            Не е ли много агресивен MAP файла в GTEC2?За него навсякъде препоръчват хибридно турбо,фронтален кулер и задължително високооктанов бензин.След смяната на оригиналния чип с GTEC2 какво стана поведението на автомобила?Питам защото никога не съм карал този мотор със стокова електроника и за да сравня разликите-при мен са правени манипулации(сменен чип и валове-още не установени какви) и със сигурност намаленото ( само на 1ва и 2ра) налягане на турбината е премахнато,което влошава старта и първите метри.

Коментар

Аз мисля че четох че без доста сериозна преработка на някой неща да не се слага този чип.Поръчал съм си джитек1 че като го взех купето незнаех но има некаф чип надписан с химикал но не намерих инфо за надписите ако на някои е познато15012?? 45 или 63 и чексума 51е0. обаче waste gate -а ми беше прецакан и турбото помпеше без лимит. за мое учудване на двигателя си му беше ок горивната смес и вървеше като за последно само имаше проблем по завоите малко повече газ и при 3000 об/мин колата тръгва направо. въртеше и на трета. сега waste gate -а ми е оправен и не върви така. Налягането ми е 12 пси около 0,9 бара със сток соленоида, взех си боост контролер ама още не съм го настроил. но като го пробвах при 1.2 бара кърти.Между другото какво масло препоръчвате че аз карам селения голд 10/40 пише че е синтетично ама аз мисля че е полу.
                              Coupe 2 20v turbo

Коментар

колега dancoo 1-во честита придобивка - само да те радва! и 2-ро понеже много съм влюбен в тази Marea , а тя вече е в моя град ако нямаш нищо против ще те изнудя да я видя някой ден ...бях мераклия и аз за нея , просто финансовото ми състояние точно във времето когато се продаваше не беше за завиждане , иначе обмислях сериозно една разходка да я гледам...
                                Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                                Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X