dancoo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Мarea 2000 20V Турбо
Collapse
X
-
-
popara801 написа:dancoo написа:Благодаря за пожеланията. Колата е разкошна, още не мога да и се нарадвам.П.С. Това ми е първия пост във форумаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
idm написа:Ся земи да спестиш някои левец за глоби( не че ти го пожелавам ма просто знам че тая кола няма да въри със 90км/ч на 5та )Друг съвет! Сключи договор за доста на гуми на ЕДРО
Коментар
-
dancoo написа:Аз таз кола съм я взел за гъзария , не да давам газ и да пиля гуми. Скоростите ги сменям на 1500 оборота като на дизел. Ще я вадя само на празници да ходя по кафенетата и повече от 90 км/ч не вдигам Да си кажа от рано без бой да не се чудите.ПоздравиLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
bachev написа:dancoo написа:Споко, надавам и доволно газ , поне докато беше сухо, сега няма много смисъл.Иначе работя в Младост и може да си ме засякъл по Малинов тия дни.Lancia Kappa 2.0 20V TURBO
Коментар
-
Здравейте ентусиасти, много добри колици сте направили.Гледам че по назад сте писали за едно купе в стара загора е аз го взех за мой касмет.И въпросният проблем на колата беше бобина. А от другото в Кермен купих дебитомер и турбо за мое съжаление момчето беше счупило скоростите които са били 6.Coupe 2 20v turbo
Коментар
-
yosko написа:ici написа:допълнително Английски конеТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:yosko написа:ici написа:допълнително Английски коне
Коментар
-
Аз мисля че четох че без доста сериозна преработка на някой неща да не се слага този чип.Поръчал съм си джитек1 че като го взех купето незнаех но има некаф чип надписан с химикал но не намерих инфо за надписите ако на някои е познато15012?? 45 или 63 и чексума 51е0. обаче waste gate -а ми беше прецакан и турбото помпеше без лимит. за мое учудване на двигателя си му беше ок горивната смес и вървеше като за последно само имаше проблем по завоите малко повече газ и при 3000 об/мин колата тръгва направо. въртеше и на трета. сега waste gate -а ми е оправен и не върви така. Налягането ми е 12 пси около 0,9 бара със сток соленоида, взех си боост контролер ама още не съм го настроил. но като го пробвах при 1.2 бара кърти.Между другото какво масло препоръчвате че аз карам селения голд 10/40 пише че е синтетично ама аз мисля че е полу.Coupe 2 20v turbo
Коментар
-
колега dancoo 1-во честита придобивка - само да те радва! и 2-ро понеже много съм влюбен в тази Marea , а тя вече е в моя град ако нямаш нищо против ще те изнудя да я видя някой ден ...бях мераклия и аз за нея , просто финансовото ми състояние точно във времето когато се продаваше не беше за завиждане , иначе обмислях сериозно една разходка да я гледам...Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар