Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Мarea 2000 20V Турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Red Storm написа:
    2000 20v turbo написа:
    Няма ВИС деа-стария матор Ама 2 години с БМВ 318 тука сега ми се струва, кат МИГ-29
    Имахме спор преди време относно вървенето на Мареа ХГТ и нормално чипнато Стило ЖТД.Напълно сериозен съм и те моля,ако имаш път към Пловдив или региона,да се обадиш и да се видим и запознаем.На максимална скорост е ясно,че ще ям бой,въпроса е до около 170-190км какво е положението.
    Данко, то това е към мен май! Колега, де го измисли тоз модел Мареа? Иначе при мен има едно Браво ХГТ за уекичък ремонт ще пусна и тема за него, да се донасъбере само "матриал" Бравото е пловдивско и ще си се върне там ! Ще имаш възможност да си свериш часовника
    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Ми 2000/20в не е ли ХГТ?Ок,моя грешка.Много добре знаеш каква Мареа имам впредвид.Ще го пробвам Бравото,обаче искам да те пробвам с Мареата.Щото разправяше,че с лек тунинг,направен от теб(без турбина),тръгвали много.Та ми е интересно колко много.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
        На максимална скорост е ясно,че ще ям бой,въпроса е до около 170-190км какво е положението.
        Дали ще ядеш бой ?Toва е моето с 4ма души и пълен багажник !
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

20 V Мареата е HLX! Що конкретно на мойта Мареа ве наши се мяташ? Това Браво, за което ти пиша е тук поради "сменен ремък на ангренажа" Тоест матора ся праи от нула...... Марейката мойта съм ся зарекъл да не ползвам за идиотии ....... това е семейния седан за придвижване от точка А до точка В и ако реша да го правя той матора ще стане същия като на това Браво - не е ли същата работа - пак ще видиш колко тръгва едно ХГТ с добър матор! А ако не колата, а на мен лично искаш да натриеш носа - имам и играчка /кола за простотия/, ама не съм сигурен че искаш с нея! Живи и здрави времето че покаже!

Коментар

Ми мятам се на твоята Мареа,защото ти се пънеше каква фъркотевица става една Мареа 2000/20в след лек тунинг,направен от теб самия.Става,ама за такси. И щом заради едно умряло Стило ще вадиш колата за простотии,работата е ясна. Предполагам,скоро си ял бой от някоя нафтова печка,а?Познах ли? Айде,со здраве.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
              Ми мятам се на твоята Мареа,защото ти се пънеше каква фъркотевица става една Мареа 2000/20в след лек тунинг,направен от теб самия.Става,ама за такси. И щом заради едно умряло Стило ще вадиш колата за простотии,работата е ясна. Предполагам,скоро си ял бой от някоя нафтова печка,а?Познах ли? Айде,со здраве.
              Приятел, изрови темата и ще видиш, че повечето ми постове там са в подкрепа на ХГТ /Браво/! На няколко места съм дал за пример предната ми Мареа! Разликата между Браво hgt и Мареа hlx e 60 или 80 кг. тъй, че ако те плаши малко по лекото Браво - няма страшно! Нали не си мислиш сега, че ще си разглобя колата да я насъсквам, заради теб /не че ма слуша главата/, ама при положение, че ще имаш възможност да пробваш близко живущ до теб колега с ХГТ матор понаправен да върви къв точно ти е проблема, че - не Мареата, че Мареата ....... От нафтова печка не съм падал още, ама никога не е късно да статеш и за такъв резилАй со здраве и на теб!

Коментар

Аз покозах ли тука новата играчка...... Те я тук в края на днешната "дрифт сесия" http://vbox7.com/play:c577be0f

Коментар

2000 20v turbo написа:
                  Аз покозах ли тука новата играчка...... Те я тук в края на днешната "дрифт сесия" http://vbox7.com/play:c577be0f
                  Айде да ти е честита новата играчка
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

2000 20v turbo написа:
                    Само ино нещу ща попитам,ти що нямаш тема тука за тая кола Остъй ги онея в алфа форума,както видя само вирнати брадички и нищо друго.Пускай я темата тука и ще има доста повече помощ и коментари От кога е тоя сняг бре
                    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

От вчера сутринта е снега! Имаше и следобедно посещение на оня полигон, ама настилката вече беше "хасфалт и камичета" И на единия завой с голям радиус баба яга явно заканти у нещо и както вървеше с десните врати вперьод рязко хукна напред, малко след което левите "колилета" ся тръшнаха у земята..... пък аз са наложи да се подпирам на дясната седалка с ръка Сега ида от сервиза гледах отдолу - всичко орайт, и на стент я мернах - па нищо..... Ма си глътнах граматиката де Онез там дападжии /тираджии/, кат са приземиъ на четяр гуми се даржаха за главите. Те иначе вече не бягат, както като одиъме с теб там, ам слизат от грузавиците и ми гледат сеира......, ама вчера бая сеир щях да им сторя Пък, като реша да я почвам с глупостите ще има баш тука тема..... Оттатък мноо странни отношения в него форум ...... Прилича ми на частен форум на 5-6 човека, които са нервят на сички останали.... Пък си и мисля, че то на таз Алфа по и прилича да е тук или у Ланча - форума..... Е гати и Алфата - Маторя Фиатски, трансмисията Ланчовска ...... И тъй като се замислих сега май таз кола е добър вариант-най-красивата Алфа с най-фешън трансмисия и маторь от итал групата /Чи скромно ама /Сега събирам матриал за една друга тема "Браво 20V асмотфер тунинг- бай Стамен design" Кат го сбера ще го пратя у Пловдивска тракия да им свери часовниците кое ХГТ, как не въряло и как бавно се развъртало.......

Коментар

И аз бих се радвал да представиш тая убавица тука. На Marea-та бях голям фен и въпреки че не съм писал в темата всеки ден я отварях с надежда да има нещо ново около нея та да се поизкефя. Та понеже много харесвам и тоя новия ти модел кола и за нея ще се радвам Честита да ти е и без такива екшъни като горния... Вече си видял какво е и повече не ти трябва От тука натам само каране и точки в огледалата, както и пушек у завоите
                        Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

2000 20v turbo написа:
                          гледам малко и щадиш газта, на сняг 4х4 върви най-добре с повечко газ, гумите трябва да хвърлят яко сняг и ускорението е силно тогава :D Накрая трябваше да завъртиш центрофугата повечко
                          sigpic
                          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                          475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube

Коментар

ici написа:
                            Накрая трябваше да завъртиш центрофугата повечко
                            Абре,страх го е да не иди на дясната седалка ,се пак не е в "корито"
                            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

emzo написа:
                              Red Storm написа:
                              На максимална скорост е ясно,че ще ям бой,въпроса е до около 170-190км какво е положението.
                              Дали ще ядеш бой ?Toва е моето с 4ма души и пълен багажник !
                              Да ще яде аз имам същото самоче подминати 240

Got nos?

Коментар

Aбе т’ва исках на л.с. да му го пратя, ама като съм ламя
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X