Red Storm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Мarea 2000 20V Турбо
Collapse
X
-
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
-
20 V Мареата е HLX! Що конкретно на мойта Мареа ве наши се мяташ? Това Браво, за което ти пиша е тук поради "сменен ремък на ангренажа" Тоест матора ся праи от нула...... Марейката мойта съм ся зарекъл да не ползвам за идиотии ....... това е семейния седан за придвижване от точка А до точка В и ако реша да го правя той матора ще стане същия като на това Браво - не е ли същата работа - пак ще видиш колко тръгва едно ХГТ с добър матор! А ако не колата, а на мен лично искаш да натриеш носа - имам и играчка /кола за простотия/, ама не съм сигурен че искаш с нея! Живи и здрави времето че покаже!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Ми мятам се на твоята Мареа,защото ти се пънеше каква фъркотевица става една Мареа 2000/20в след лек тунинг,направен от теб самия.Става,ама за такси. И щом заради едно умряло Стило ще вадиш колата за простотии,работата е ясна. Предполагам,скоро си ял бой от някоя нафтова печка,а?Познах ли? Айде,со здраве.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Ми мятам се на твоята Мареа,защото ти се пънеше каква фъркотевица става една Мареа 2000/20в след лек тунинг,направен от теб самия.Става,ама за такси. И щом заради едно умряло Стило ще вадиш колата за простотии,работата е ясна. Предполагам,скоро си ял бой от някоя нафтова печка,а?Познах ли? Айде,со здраве.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Аз покозах ли тука новата играчка...... Те я тук в края на днешната "дрифт сесия" http://vbox7.com/play:c577be0fТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Аз покозах ли тука новата играчка...... Те я тук в края на днешната "дрифт сесия" http://vbox7.com/play:c577be0f'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Аз покозах ли тука новата играчка...... Те я тук в края на днешната "дрифт сесия" http://vbox7.com/play:c577be0fPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
От вчера сутринта е снега! Имаше и следобедно посещение на оня полигон, ама настилката вече беше "хасфалт и камичета" И на единия завой с голям радиус баба яга явно заканти у нещо и както вървеше с десните врати вперьод рязко хукна напред, малко след което левите "колилета" ся тръшнаха у земята..... пък аз са наложи да се подпирам на дясната седалка с ръка Сега ида от сервиза гледах отдолу - всичко орайт, и на стент я мернах - па нищо..... Ма си глътнах граматиката де Онез там дападжии /тираджии/, кат са приземиъ на четяр гуми се даржаха за главите. Те иначе вече не бягат, както като одиъме с теб там, ам слизат от грузавиците и ми гледат сеира......, ама вчера бая сеир щях да им сторя Пък, като реша да я почвам с глупостите ще има баш тука тема..... Оттатък мноо странни отношения в него форум ...... Прилича ми на частен форум на 5-6 човека, които са нервят на сички останали.... Пък си и мисля, че то на таз Алфа по и прилича да е тук или у Ланча - форума..... Е гати и Алфата - Маторя Фиатски, трансмисията Ланчовска ...... И тъй като се замислих сега май таз кола е добър вариант-най-красивата Алфа с най-фешън трансмисия и маторь от итал групата /Чи скромно ама /Сега събирам матриал за една друга тема "Браво 20V асмотфер тунинг- бай Стамен design" Кат го сбера ще го пратя у Пловдивска тракия да им свери часовниците кое ХГТ, как не въряло и как бавно се развъртало.......ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
И аз бих се радвал да представиш тая убавица тука. На Marea-та бях голям фен и въпреки че не съм писал в темата всеки ден я отварях с надежда да има нещо ново около нея та да се поизкефя. Та понеже много харесвам и тоя новия ти модел кола и за нея ще се радвам Честита да ти е и без такива екшъни като горния... Вече си видял какво е и повече не ти трябва От тука натам само каране и точки в огледалата, както и пушек у завоитеFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Аз покозах ли тука новата играчка...... Те я тук в края на днешната "дрифт сесия" http://vbox7.com/play:c577be0f
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар