Вие ш"дойдете нали? Поне sacrum така ми каза цялата русетурбо секта щяла да е там! Пък сега каквото може това чи праим Аз ако няма да се дава газ се отдавам на и позьорство - и това го можем - елем пък с биратааа.....
Аз ако няма да се дава газ се отдавам на и позьорство - и това го можем - елем пък с биратааа.....
Викаш ши одимь на бирь фесть за сега ши идъ ,но ду последну ни сь знае
Знай са, знай са, ни гу слушай тоз, той ша е най-отпред на колоната на отиване, е ако го пусна де чи ша пий и най-много бири, аз ша го лекувам нема страшно
Ае свиняваите че тъи са намесвам без да съм втасал ощи ма да питам мен ша ма земитили на тоа Фест или тряяя си монтирам задължително Винтилатор Ако да мноо лошо мааму Някои да му са намира тиглич за Делта Не за друу ма да има де да турна Генератора че иначи тоз Винтилатор с ко ша връткам на ръкъ ли Другия вариянт е да си зема Турбина под наем И мноо са замислям дъл дан зема насириозно да са явя на силовия Тюнинг Нъл е наи важното да имаш Турбо пък ко кат моито ша е в багажника Има варянт никои дан разбире тая раота
Абре,вийй шо ни съ убаждатиъ кат идитиь у Руситу?Дажи и по кадрити пузнау де сти съ драгалиь Много убав звук вади бря ,ам тез с тоз чепел де са тръгнали срещу турбу биндзин дя
Само мога да съжалявам, че снощи не можах да дойда, малиииииии, шса изям а клипчето просто кърти, егати настръхнах целия а ще споменеш ли на какъв надув караш
Коментар