Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подлакътник Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подлакътник Фиат Браво

Ето какво си сложих преди 2 дена.Това нямаше да бъде възможно без помоща на колегата idm, за което много му БЛАГОДАРЯ!
    Прикачени файлове
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Ади ади не съм направил кои знае какво ся нали имаше снощи и после Ма тои светнал ве батка след кат си го лъснал

Коментар

какво за пръстена около скоростния?забелязах че не е обикновенния
      F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

wizard88 написа:
        какво за пръстена около скоростния?забелязах че не е обикновенния
        И ко ко Не си ли забелязал от автара че на мУмчето кУлата е с пълен тунинг пакет Баа и стелките му са Абарт Че и чип има Има и някакъв Ремус коли е туи аз си мисля че сигурно е нешто кат кастофон а

Коментар

wizard88 написа:
          какво за пръстена около скоростния?забелязах че не обикновенния
          Това с пръстена е много готино.Наскоро получих поръчка за два модела(така и не разбрах за какви коли са) от алуминии та се чудя дали да не проектирам нещо такова и за Бравото. От неръждавейка ще е по яко, но по трудно се обработва
          FIAT BRAVO 1,9TD 100

Коментар

да и мен ме кефи, най-малкото щото от Италия ми дойде с лека дупчица от цигара и мисля за смяна на кожата, а с нея и пръстена около лоста, ама колегата нещо ме взе за мезе..., а ти ква поръчка си получил, правиш ли ги кво?или да знаете от къде да се сдобия с един такъв, мерси предварително.
            F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Ще Ви го покажа.За съжаление, колата дойде в този вид и не мога да Ви насоча от къде може да се оборудвате с такова нещо.
              Прикачени файлове

Коментар

А ръчната може ли да се вдига от подлакътника, мен само това ме спира да си взема. Ти твоя от каде го взе и за колко?
                Brava 103HP
                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Може естественно.Ако не можеше дали щях да го сложа. Вдигам я с 2 пръста. Единственното малко неудобно е с коланите, но се свиква. Взех го за 26 лв. от нашия БИТАК.Много ми е удобен

Коментар

А моята фабрично си има два подлакътника - отпред и отзад ... Проблем с ръчната ще има ,докато свикнеш.Иначе не пречи никак.С коланите е малко по-трудно , но се свиква.

Коментар

а то тоя подлакатник каде се монтира.За седалката или за средото барче дето е ръчната...И ако е за барчето задния пепелник каде е виждали се можели въобще да се използва[/i]
                      Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

shikito написа:
                        а то тоя подлакатник каде се монтира.За седалката или за средото барче дето е ръчната...И ако е за барчето задния пепелник каде е виждали се можели въобще да се използва[/i]
                        Така сме го монтирали при tyson, че може! Пък честно казано, аз никога не бих дал на никой да пуши в колата, че пък и отзад

Коментар

Работя на фреза(програмна), та един колега ми донесе чертежите от негов прятел за да му изработя два такива пръстена от алуминий.Сега нямам време, но по натам мисля да проектирам такъв пръстен и за бравото.
                          FIAT BRAVO 1,9TD 100

Коментар

По отношение на подлакатника вижте трета страница от раздел "ТУНИНГ" , "ПОДЛАКАТНИК ЗА BRAVA".Там има и снимки,и изобщо не пречи на ръчната.
                            FIAT BRAVO 1,9TD 100

Коментар

Working...
                            X