Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой знаели от къде мога да си намерия такива диоди

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знаели от къде мога да си намерия такива диоди

Някой знаели от къде мога да си намерия такива диоди в Бургас или да си поръчам от някой сайт.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Никой не помогна, но аз намерих къде има такива диоди, така че темата може да бъде изтрита от модераторите.

Коментар

Ми поне напиши откъде си ги намерил, та ако някой друг има нужда, да не пуска темата отново... Ако не е имало кой да ти помогне, поне ти да помогнеш на някого
      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Попринцип аз снабдих колегата, който е правил снимката с светодиодите. Ако някой се интересува на лично мога да му обясня от къде са. НЕ ГИ ПРАВЯ АЗ И НЕ ГИ ПРОДАВАМ АЗ, просто имам познат който ги прави и услужих на колегата.
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Диодите ги намерих с помоща на колегата който е правил снимката той ми даде един сайт в който се продават тези диоди и видях, че имат търговски представител в Бургас. Сайта някъде го записаху ама не мога да го намеря, ако намеря по нататака ще го пусна.

Коментар

а къде по-точно искаш да ги слагаш тези диоди?
            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Трябват ми да си осветя жапката, като отвориш да ти свети на земята в колата на земята и при двг-то, може би и багажника.

Коментар

Working...
              X