Предлагат ми апарати от Купе Турбо за 500 лв.Как ви се струва цената, защото аз я намирам за много висока.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни апарати Brembo
Collapse
X
-
Сегашните си ти работят достатъчно добре мисля и са предвидени за колата ти. Тези изобщо не ти трябват освен, ако не искаш да подаряваш пари... Ако толкова много ти се харчи, ела ми дай малко на менеwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Я и аз да се намеся.Това са най-добрите спирачни системи монтирани на ФИАТ ,ако ги имаш парите земай.Аз си търсех известно време ,но нямаше и смених дискове с накладки.Спирането с тях е друга работа,само незнам дали главината и шенкела са същите.Все пак се монтират на Купе 2.0 20V Турбо 220кс,а хич да не е то трябва да спираPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Аз също съм за ПО-добрите спирачки-Брембо.За цената засъжаление не мога да кажа много ли е или малко,но си мисля подобна интервенция и за мойта колица!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
blagun написа:momo-wrc написа:Ако си решил да си сменяш спирачните апарати сложи брембо аз си сложих на бравото пълен комплект 250 лв. е с отстъпкатаBRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
-
Не че нещо, ама 250лв. са странна сума, кит на Брембо е малко по-натам.За толкова най-много некой аркадашлър комшуоглу от съседна нам страна да е резнал некое шаблонче и с червено спрейче да е пръснал некое местно техническо чудо, конструкцията на което, е пълна тайна дори за Брембо. 250лв. леко напомня цената на 1бр. преден спирачен диск, ама оргиналдъ само че.Та колега, ако имаш налице истински комплект от Купе, хич не се мисли,ни нови (зле шлайфани) дискове, ни некфи световно неизвестни накладки (дет пускат тънка стружка на бавен ход) ще ти покажат истинското спиране.Вафли-мафли,кой не е провал, той не знае.По изработката ше ги познаеш А...и требва се фнимава по светофарите да не качиш некой без билет през задна врата :D Само за справка, Ауди А/S4 2006 е доста сходно с това което ще намериш в Купе-то,20В-Турбо е със сребристи, Лимитед Едишън-а е с червени...и т.н.http://wheelsperformancecom.stores.y...rtubrsyap.htmlCoupe 20VT
Коментар
-
ANTI HERO написа:аз засилих Brembo Max с винтилирани дискове - чисто ново всичко и ми излезе на 170 лв за предните така че не мисля нито че тея са по добри нито че струват толкова пари още повече и че са ползвани!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар