Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Uno 1.3 Turbo I.E Mk1 89'

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Uno 1.3 Turbo I.E Mk1 89'

Колеги съфорумници искам да обменя малко опит с тези които се занимават със силов тунинг по италианките и по точно с турбо двигателите. Въпроса ми е следния, понеже съм горд собственик на едно от малкото останали Уно-та Мк1-ци(турбо) срещам голям проблем с мапването на ветерана понеже е с аналогов компютър и не става, та въпросчето ми е кратко и ясно, някой запознат да сподели мнение може ли да сменя цялата електроника на моето с такава на Punto 1,4 GT или от Uno 1.4 Turbo I.E. 92’ , говорим за това дали ще има нужда от допълнителни датчици и подмяна на части, целта ми е да го чипна, при положение че съм със турбо от пунто и изпускателни колектори от същото, изспускателната система е на 63’’ и е с правопроходно спортно гърне, кулера е от Dukato като е 2 пъти по-голям от оригиналния, турбо пътища на 63’’. Мерси предварително.
    punto gt3 98'

" означава съкращение за инч (25.4мм)63 мм. турбопътища със стокова турбина от Пунто ГТ според мен е доста по този начин ще имаш малко повече лаг.Поразпитай из форума се продаваха ГТ-та вземи направо целия комп само незнам твоите датчици дали са същите да не артиса някой.Друг вариант за който се сещам е мегаскуирт. Махаш си твоята електроника и слагаш мегата.Така ще избегнеш слагането на чип и ще можеш да си променяш параметрите когато искаш.успех
    Punto 1.4 gt

Коментар

този варянт с мегата мищо не ми говори, само сам я виждал на снимка, незнам датчика на коляновия вал от 1,4 турбо дали е същия като моя, имам още един на маховика, не съм запознат с 1,4 турбото дали е същия
      punto gt3 98'

Коментар

Я виж тва дали няма да ти помогне мога да ти пратя и останалата част от ръководството от GT-то
        Punto 1.4 gt

Коментар

идеално датчика на разспределителния вал е като моя , ами ако не те затрудява ми го пусни на лични да се поровя аз малко
          punto gt3 98'

Коментар

имаш лично
            Punto 1.4 gt

Коментар

http://www.fiat-bg.org/Downloads/Books/Punto/
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
              X