обшо взето не прекалявай, че на бравоците си им отива по-семплото сега е 6 мен ме раздва мойта концепция е горе-долу същата, ама нещо имам проблем със стъклата има ли някъв пиниз, че 2 комплекта фолио, вече дадоха фира :D
Момчета ходете при специалисти за фолиото,няма смисъл,много игра е и накрая пак не става перфектно,сложиха ми го едни момчета,които се занимават професионално от години с това и стана уникално,като тонирано,сложиха ми го за час и половина,много съм доволен,ако някой се интерсува човека се казва Цецо,гаража му е на булевард Габрово (банишора) за мен са най-добрите в София,по мои наблюдения работят много по добре от Мишо в кончето и всички други и не взимат много скъпо :D Телефона им е:0888567696 Цецо :D
Момчета ходете при специалисти за фолиото,няма смисъл,много игра е и накрая пак не става перфектно,сложиха ми го едни момчета,които се занимават професионално от години с това и стана уникално,като тонирано,сложиха ми го за час и половина,много съм доволен,ако някой се интерсува човека се казва Цецо,гаража му е на булевард Габрово (банишора) за мен са най-добрите в София,по мои наблюдения работят много по добре от Мишо в кончето и всички други и не взимат много скъпо :D Телефона им е:0888567696 Цецо :D
А правят ли ти проблем за предните странични прозорци
Какво означава GT ,моито е TD100 и също е GT?Да не е свързано със спортното окачване Гледам че повечето са SX !!!
Хах, GT е абривиатура от Grand Touring Незнам как да го обясня подробно мисля, че GT са по принцип по пъргави коли (спортни версии) ако искате ги наречете. Много марки имат GT модели А за фолиото може да се пробва с веро за да се махне въздуха и да стане гладко . Знам , че метода се ползва при слагане на винетки да се сменят на различни коли
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар