Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво GT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

etorrent написа:
    Евала колега....Радват ме джантите ти !!!
    Мерси колега, джантетата бяха сиви, но ги боядисах
    FIAT Bravo_GT

Коментар

Евала, колега колата е супер, ама тоя грозен ремус дет си го сложил.....
      Mercedes E200 coupe

Коментар

Съгласен съм с критиката , това е само накрайник , смятам да слагам цяло гърне.
        FIAT Bravo_GT

Коментар

Готино е станало личи си, че е правено с мерак и вкус.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Браво колега джантите мене много ми харесват само както каза колегата по-нагоре този ремус много разваля задницата.
            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

обшо взето не прекалявай, че на бравоците си им отива по-семплото сега е 6 мен ме раздва мойта концепция е горе-долу същата, ама нещо имам проблем със стъклата има ли някъв пиниз, че 2 комплекта фолио, вече дадоха фира :D
              F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Колега аз дадох 30 лв. да ми сложат фолиото, не знам за пиниз :D
                FIAT Bravo_GT

Коментар

Малко трудно се лепи понеже стаклото е овално но ако имаш пистолет за горещ въздух става суперМного си далече иначе бих ти го залепил
                  Bravo 1.9 TD 100 h.p.

Коментар

А дали няма да стане със сешоар.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Момчета ходете при специалисти за фолиото,няма смисъл,много игра е и накрая пак не става перфектно,сложиха ми го едни момчета,които се занимават професионално от години с това и стана уникално,като тонирано,сложиха ми го за час и половина,много съм доволен,ако някой се интерсува човека се казва Цецо,гаража му е на булевард Габрово (банишора) за мен са най-добрите в София,по мои наблюдения работят много по добре от Мишо в кончето и всички други и не взимат много скъпо :D Телефона им е:0888567696 Цецо :D
                      Прикачени файлове
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                        Момчета ходете при специалисти за фолиото,няма смисъл,много игра е и накрая пак не става перфектно,сложиха ми го едни момчета,които се занимават професионално от години с това и стана уникално,като тонирано,сложиха ми го за час и половина,много съм доволен,ако някой се интерсува човека се казва Цецо,гаража му е на булевард Габрово (банишора) за мен са най-добрите в София,по мои наблюдения работят много по добре от Мишо в кончето и всички други и не взимат много скъпо :D Телефона им е:0888567696 Цецо :D
                        А правят ли ти проблем за предните странични прозорци
                        FIAT Bravo_GT

Коментар

Ами спират,но ако знаеш какво да говориш няма проблем :D
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ето още една снимка :D дали ще и отиват две черни ленти
                            Прикачени файлове
                            FIAT Bravo_GT

Коментар

някой знае ли каде мога да си намеря вежди за фаровете и дали няма да пречат на светлината
                              FIAT Bravo_GT

Коментар

pepo_bgf написа:
                                Какво означава GT ,моито е TD100 и също е GT?Да не е свързано със спортното окачване Гледам че повечето са SX !!!
                                Хах, GT е абривиатура от Grand Touring Незнам как да го обясня подробно мисля, че GT са по принцип по пъргави коли (спортни версии) ако искате ги наречете. Много марки имат GT модели А за фолиото може да се пробва с веро за да се махне въздуха и да стане гладко . Знам , че метода се ползва при слагане на винетки да се сменят на различни коли
                                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                                X