Някой може ли да ми каже, дали спортен филтър ще даде някакво отражение на поведението на Фиат браво 1.4 16V даже с АГУ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър за Фиат Браво
Collapse
X
-
колеги ако погледнем стехиометричното съотношение гориво/въздух ще видим, че на LPG й трябва повече въздух за да изгаря пълноценно от колкото на бензина. Иначе не вярвам да има каквато и да е разлика във вървежа. За мен ползата е че няма да сменяш филтъра през два месеца, а спортния като се нацапа пак пуска необходимия въздух.
Коментар
-
ако бравото ти е от старите, значи със сигурност не е 1.4 16V! иначе относно филтрите има изписани хиляди теми - земете търсете малко!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Re: ас
Ако искаш да усетиш разлика, поне малка във вървежа на колата според мен трябва да вдигнеш поне 10-15 кончета...Според мен разликата ще е само в звука на мАтора, но нищо не ти пречи да си сложиш и да му се кефишВсяка разлика във вървежа на кола "тунингована" за 100-на лева според мен е психиологична(внушение на собственика на автомобила)Лично мнение!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар