Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортен филтър за Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортен филтър за Фиат Браво

Някой може ли да ми каже, дали спортен филтър ще даде някакво отражение на поведението на Фиат браво 1.4 16V даже с АГУ?
    Punto1,1mi+LPG
    Bravo 1.4mi+LPG
    Punto 1,7TD60VAN

абе каква е разликата от спортния филтър и обикновенния
    FIAT ili FERRARI se tam
    FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
    FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
    FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

според мен не
      F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

малко звукът ще да се промени, но все пак от газовите ми години си спомням, че газта не се тражеше много с многото въздух
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

колеги ако погледнем стехиометричното съотношение гориво/въздух ще видим, че на LPG й трябва повече въздух за да изгаря пълноценно от колкото на бензина. Иначе не вярвам да има каквато и да е разлика във вървежа. За мен ползата е че няма да сменяш филтъра през два месеца, а спортния като се нацапа пак пуска необходимия въздух.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

ако бравото ти е от старите, значи със сигурност не е 1.4 16V! иначе относно филтрите има изписани хиляди теми - земете търсете малко!
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

ас

аз на мойто браво също отскоро имам спортен филтър та звучи по добре и като че ли върви малко повече.
              Bravo 1.6 16V

Коментар

Re: ас

Ако искаш да усетиш разлика, поне малка във вървежа на колата според мен трябва да вдигнеш поне 10-15 кончета...Според мен разликата ще е само в звука на мАтора, но нищо не ти пречи да си сложиш и да му се кефиш Всяка разлика във вървежа на кола "тунингована" за 100-на лева според мен е психиологична(внушение на собственика на автомобила)Лично мнение!
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Re: ас

имаш право, но ми се струва, че е малко по-добре.
                  Bravo 1.6 16V

Коментар

Working...
                  X