Tipo 1.4 карбуратор Може ли да се направи нещо с този двигател?? не че върви лошо ( на книжката си пише че е 72 коня а tipo1.4i е 70 ) Питам просто от любопитство ... пак не се знае как може да се вдигнат конете? катализатор нямам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo 1.4 карбуратор
Collapse
X
-
Tipo 1.4 карбуратор Може ли да се направи нещо с този двигател?? не че върви лошо ( на книжката си пише че е 72 коня а tipo1.4i е 70 ) Питам просто от любопитство ... пак не се знае как може да се вдигнат конете? катализатор нямам
-
При газовата уредба карбуратора почти не играе роля (тоест работят само дроселните клапи) така че няма да имаш никаква полза от смяна на жигльорите...
Коментар
-
Re: Tipo 1.4 карбуратор
ILLUSi0N написа:Tipo 1.4 карбуратор Може ли да се направи нещо с този двигател?? не че върви лошо ( на книжката си пише че е 72 коня а tipo1.4i е 70 ) Питам просто от любопитство ... пак не се знае как може да се вдигнат конете? катализатор нямамVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
тц несъм : ) аз нямям дебела книга имам една млака дето беше в колата при нейните документи и тя е за типо 1.1 1.4 1.6 и 1.9 дизел . та там видях е точно 53 киловата и в митническата декларация е същото . ама може да има и друга модификация щото приемрно на 2.0 16v (най - бурзата кола която съм карал) пише в нейната книжка - двигател- нестандартенVerry Irresistible ..... By Givenchy
Коментар
-
ILLUSi0N написа:Добре де на газ е ама аз си я карам и на бензин!! знам че няма да повлияе на мощноста на газ ама като е по страмен пътя или като ме ухапе "бясното куче" си щтракам на бензин и изчезвам за тва става вапрос.:: Show me some Madness ::
Коментар
-
2fast написа:и все пак от въпросната интервенция в какви граници се вдига разхода:: Show me some Madness ::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар