Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аудио проект - Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ebati iakoto, moje li da snimash korite na vratite i da kahish snimki che mi izglejdat dosta shokar :DПревод: ***** якото, може ли да снимаш и корите на вратите и на качиш снимки, че ми изглеждат доста (другото не се чете).Призовавам към спазване на правилата във форума, като начало писане на кирилица. В подписа също има нужда от промени.После ако може да спрем с цинизмите.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

ето...
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

...
        Прикачени файлове
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Я кажете, ако знаете. Ще мога ли да събера усилвател в задната кора на бравото?
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
            Аз ти казах че ще може трябва да ти покажа на другата среща.

Коментар

Може ли малко повечко инфо за изолацията, ако може на лс или па тука. Благодаря Ти!

Коментар

Аз мисля да си сложа ей такива хертцчета http://www.inesauto.com/product.php?iid=692&so=1 и имам малко въпросчета към теб , понеже до колкото знам във вратите оригиналните говорители са елипси , трябва ли да се правят някакви реформи по самата врата ? виждам че май си сложил нещо като дървено рингче на говорителя. Кората на врата после затваря ли се нормално или трябва да се преправя с по дълбок джоб за да се събере говорителя ? и пищялките във таблото ли си ги сложи ?

Коментар

Anaboliy написа:
                  Здрасти, Първо евала за проекта , колкото до усилвателя на задната кора ао имаш и колони там става много тежко и не си струва , и да нямаш пак усилвател се слага на неподвижно място. Моя беше на кората и му се счупиха жаковете и го сложих в багажника след поправка . Иначе да събира се Зависи от големината, моя е Блаупункт ГТА 275
                  Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                  Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

MoHaX написа:
                    Аз мисля да си сложа ей такива хертцчета http://www.inesauto.com/product.php?iid=692&so=1 и имам малко въпросчета към теб , понеже до колкото знам във вратите оригиналните говорители са елипси , трябва ли да се правят някакви реформи по самата врата ? виждам че май си сложил нещо като дървено рингче на говорителя. Кората на врата после затваря ли се нормално или трябва да се преправя с по дълбок джоб за да се събере говорителя ? и пищялките във таблото ли си ги сложи ?
                    Значи без тези рунгове няма как да стане, единствено ако е по плоък говорителя и се изреже ламарината на вратата да ляга, но колтурния вариант е като при мен, тънък ринг 8мм примерно. После леко се пилва кората за да легне добре иначе съвсем леко повдига. Но става мн добре като се направи.
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

B1keP_B0y написа:
                      Anaboliy написа:
                      Здрасти, Първо евала за проекта , колкото до усилвателя на задната кора ао имаш и колони там става много тежко и не си струва , и да нямаш пак усилвател се слага на неподвижно място. Моя беше на кората и му се счупиха жаковете и го сложих в багажника след поправка . Иначе да събира се Зависи от големината, моя е Блаупункт ГТА 275
                      Колега не съм се изразил правилно, искам да го сложа в кората на вратат отстрани
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                        B1keP_B0y написа:
                        Anaboliy написа:
                        Колега не съм се изразил правилно, искам да го сложа в кората на вратат отстрани
                        Хаха , браво ами не мисля, че ще е полезно за вратата или пък, че ще е много достъпен, но ти си знаеш
                        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Пак стана недоразумение.Става на въпрос за отзад където няма вата, а има кухина където има кора.Иска да го вкара вътре за да не се мота пък и да не се вижда.Анатоли днес трябваше да пробваме, ама пак се занимавахме с други глупости.

Коментар

Еми адреналин братле виж качил съм клипчета
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Здражеите! аз сум нож сега се регнах..... зна4и пуржо искам да кая мусиката наистина е добра особено 6том е на хертз..... искам да питам Анаболиъ...тожа ж жратите на друйките си го боqдисал с спреи или си го пруснал с боq ...... ако мойе д ами отгожори6 мойе и ли4но мойе и тук ......Кирилицата!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

b_e_b_o_m написа:
                                Zdraveite! az sum nov sega se regnah..... zna4i purvo iskam da kaja musikata naistina e dobra osobeno 6tom e na hertz..... iskam da pitam Anaboliy...tova v vratite na drujkite si go boqdisal s sprei ili si go prusnal s boq ...... ako moje d ami otgovori6 moje i li4no moje i tuk ......
                                Лично трудно, гледам си от видин Затова по одбре тук със спрей е пръскано.
                                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                                X