ebati iakoto, moje li da snimash korite na vratite i da kahish snimki che mi izglejdat dosta shokar :DПревод: ***** якото, може ли да снимаш и корите на вратите и на качиш снимки, че ми изглеждат доста (другото не се чете).Призовавам към спазване на правилата във форума, като начало писане на кирилица. В подписа също има нужда от промени.После ако може да спрем с цинизмите.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аудио проект - Фиат Браво
Collapse
X
-
Аз мисля да си сложа ей такива хертцчета http://www.inesauto.com/product.php?iid=692&so=1 и имам малко въпросчета към теб , понеже до колкото знам във вратите оригиналните говорители са елипси , трябва ли да се правят някакви реформи по самата врата ? виждам че май си сложил нещо като дървено рингче на говорителя. Кората на врата после затваря ли се нормално или трябва да се преправя с по дълбок джоб за да се събере говорителя ? и пищялките във таблото ли си ги сложи ?
Коментар
-
Anaboliy написа:Я кажете, ако знаете. Ще мога ли да събера усилвател в задната кора на бравото?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
MoHaX написа:Аз мисля да си сложа ей такива хертцчета http://www.inesauto.com/product.php?iid=692&so=1 и имам малко въпросчета към теб , понеже до колкото знам във вратите оригиналните говорители са елипси , трябва ли да се правят някакви реформи по самата врата ? виждам че май си сложил нещо като дървено рингче на говорителя. Кората на врата после затваря ли се нормално или трябва да се преправя с по дълбок джоб за да се събере говорителя ? и пищялките във таблото ли си ги сложи ?Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
B1keP_B0y написа:Anaboliy написа:Я кажете, ако знаете. Ще мога ли да събера усилвател в задната кора на бравото?Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Anaboliy написа:B1keP_B0y написа:Anaboliy написа:Я кажете, ако знаете. Ще мога ли да събера усилвател в задната кора на бравото?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Здражеите! аз сум нож сега се регнах..... зна4и пуржо искам да кая мусиката наистина е добра особено 6том е на хертз..... искам да питам Анаболиъ...тожа ж жратите на друйките си го боqдисал с спреи или си го пруснал с боq ...... ако мойе д ами отгожори6 мойе и ли4но мойе и тук ......Кирилицата!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
b_e_b_o_m написа:Zdraveite! az sum nov sega se regnah..... zna4i purvo iskam da kaja musikata naistina e dobra osobeno 6tom e na hertz..... iskam da pitam Anaboliy...tova v vratite na drujkite si go boqdisal s sprei ili si go prusnal s boq ...... ako moje d ami otgovori6 moje i li4no moje i tuk ......Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар