Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги какви мигачи да сложа на Bravo-то

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги какви мигачи да сложа на Bravo-то

Колеги, кои мигачи според вас най-ще ходят на черно или тъмно синьо Bravo.http://cgi.ebay.com/Seitenblinker-Fi...QQcmdZViewItem
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Ауу тия първите са жестоки :D
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

само че, как да си ги порачам до Бургас.

Коментар

Не съм запознат много каква е системата на ebay. Дано някой колега ти помогне. На мен много ми харесват. Забелязах, че надолу в обявата има контакти и дори е-мейл. Може да им драснеш едно писмо, ако си наред с немския
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Първите са без конкуренция според мен, а за мойта бих си взел третите, аз и такива търся де. четвъртите изобщо не ми харесват.

Коментар

И на мен първите ми харесват ама как да ги поръчам някой който е поръчвал ако може да каже и най-важното КОЛКО ЛИ ПАРИЦИ ЩЕ МИ ВЗЕМАТ ЗА МИГАЧКИТЕ.

Коментар

А колега ogi28b на теб като ти харесват първите що искаш третите.

Коментар

Взимай първите и не му мисли изобщо
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

6ma7ka7a написа:
                  И на мен първите ми харесват ама как да ги поръчам някой който е поръчвал ако може да каже и най-важното КОЛКО ЛИ ПАРИЦИ ЩЕ МИ ВЗЕМАТ ЗА МИГАЧКИТЕ.
                  Здравей! Аз редовно си купувам чарколи от ebay, но и живея тука в Германия... Много е елементарно. Направи си акаунт. За да разбереш колко пари ще струва доставката до БГ се свържи с продавача и го питай, ще ти отговори бързо, но не мисля, че ще е много евтино. Може би колкото цената на самите мигачи. Не знам още защо БГ не го водят тъпите немски пощи като ЕУ зона... Та тоя лукс може да ти излезне около 35 евро. Но все пак питай. Веднъж щом си купил артикула онлайн, трябва да преведеш точната сума, която се иска (цена на артикул + доставка) по банков път (те ще ти дадат банковата си сметка). Щом постъпят парите в банковата им сметка, ще пратят артикула към БГ. Това е. Ако имаш въпроси, питай
                  Bravo 1.4 12V

Коментар

Колегата ilio82 ми показа къде има бели мигачи в http://axm-auto.com/ как не съм ги забелязал отказах се от ebay, защото там ще ми излезе много скъпо за два мигача към 80 лева.

Коментар

Аз съм за първите!
                      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                      X