Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интериор - претапициране Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BEKI написа:
    Interceptor написа:
    Все се каня да взема от едни познати шевната машина и да се пробвам сам да си я направя
    Не че те обезкуражавам, но всяко нещо си иска мяйсторлък и чалъм ..................... Освен ако не кажеш, че си шивач Все пак успех !
    Така е. Ама в труда и творчеството ми е силата. След 2 -3 опит може и да се получи
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Колеги, за кожен салон кое е по оферта - втора ръка 400-500лв намирам в нета, или да отида да видя забележителностите на Кюстендил срещу 300-400лв?
      I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Аз на твое място бих предпочел да ми направят по поръчка. Хем ще е така както аз искам, хем ще е ново.Трябва да си сигурен само за майцтора при който отиваш.Поздрави и успех
        Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

по-добре си вземи оригинален втора ръка, на шит салон винаги се намира избягал шев или нещо криво...ако няма да те притеснява, уший го..но знайте еднокоженият салон не е само хубавиня...като ти запали дупето след като е седяла колата на слънце... като се потиш на дълъг път, колкото и да си надул климатика... зимата пък ще ти замръзне кръста, ако колата седи навън... и ако е от естествена кожа, поне веднъж на месец, два е хубаво да се маже с препарати да не се нацепва и да се подхранва(така да го кажа).. не може да носиш тежки товари върху седалките, едва ли някой го прави, но все пак(например шкафове)но пък на практика ще издържи доста повече от колата ааа и вечерно време е голям кеф, през лятото, много хубаво се отъркваш в кожаатааа
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

g

ico83 написа:
            ето това ми направиха на мен но пак не е фиат а алфа146 човека се намира в карлово за изкуствена кожа седалки и кори на врати 300лв
            Колега може ли да ми кажеш адреса или тел.нещо на човека
            Nissan Primera 1.6 16v P11
            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
            X