Пускам темата за манияците на тунинга.Това го видях на автопазара в Димитровград...http://www.snimka.bg/album.php?album...232151&photo=2
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уаааууу...Купе!
Collapse
X
-
Купувате си новия макси туниг и го има там - мен лично не ми харесва.В същото списание има тунинговано купе 2.0 16V турбо - 250 коня Стопове отзад от Мазерати ГТ и разни др. екстри - то е доста по-добро.Но за мен на др. може и да не им хареса - въпрос на вкусLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
на мен ми е малко гнусно..като идея е супер изродско, много нестандартно, но за мен това е кола за някой сатанист, едва ли не... не е за няко обикновен човек, трябва да имаш по-нестандартни разбирания, за да караш такава кола иначе се е полумило много сполучливоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Tornado Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 8:50 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Отпред добре ама отзад тая пейка/градинска/ хич не му отива."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
на мен пък много ми харесва ама без тея грозни рисунки иначе е яка колата но за мен трябва да е само в 1 цвят тея драсканици я грозят много и не може да се усети красотата на тунинга иYOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар