Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисия "Яко табло"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gamma написа:
    Аз също тръгнах да "оцветявам" циферблатите с цвят, различен от зеления, но запецнах при свалянето на стрелките. fidy има ли някакъв чалъм?
    Абе мнооооого внимателно,щото излизат някои барабар със оста и има вероятност да се изкриви.Аз изкривих тая на оборотомера и сега не отчита вярно.А иначе трябва с две отверки да се напъват нагоре за да не се изкривят.Ама аз се сетих късно.Аз като измисля стрелките ше пиша.
    Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
    GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Колега, искам само да попитам с какво изчисти зеленото от циферблатите, защото аз до сега пробвах 4 вида разредители, спирт и какво ли още не, и ефект или никакъв или плачевен
      Fiat Punto 1.7TD
      Mazda 626 2.0
      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
        Колега, искам само да попитам с какво изчисти зеленото от циферблатите, защото аз до сега пробвах 4 вида разредители, спирт и какво ли още не, и ефект или никакъв или плачевен
        С триста зора и шкурка 1200
        GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

аз на моето ги изтърках с игла става лесно. и после с перманентен маркер боядисах итритото и стана супер. ето снимка а попринцип аз говоря за средната конзола дето са врътките за парното

Коментар

Значи, зареждам се с търпение и здрави нерви и след малко почвам да чегъртам
            Fiat Punto 1.7TD
            Mazda 626 2.0
            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Не мога да го направя както искам нещо.За това сега ще карам без никакво боядисване.Поне всичко се вижда перфектно.
              Прикачени файлове
              GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

fidy написа:
                gamma написа:
                Аз също тръгнах да "оцветявам" циферблатите с цвят, различен от зеления, но запецнах при свалянето на стрелките. fidy има ли някакъв чалъм?
                Абе мнооооого внимателно,щото излизат някои барабар със оста и има вероятност да се изкриви.Аз изкривих тая на оборотомера и сега не отчита вярно.А иначе трябва с две отверки да се напъват нагоре за да не се изкривят.Ама аз се сетих късно.Аз като измисля стрелките ше пиша.
                Защо не пробваш със фосфорна боя. Използва се за плувки, мерници на ловни пушки и.т.н.Има я във всеки ловно рибарски магазин.
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А като се извадят стрелките заедно с оста и уредите не показват вярно какво правим, че да се оправят.
                  Bravo 1.9 TD 100 h.p.

Коментар

Ами сложно - или се мъчим да ги изправим щото са се изкривили или купуваме нов километраж.
                    GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

за това аз викам я по-добре да си не играя бих предпочел да купа от някоя морга едно друго табло и там да пробвам от колкото да засипа мойто си и после я намерил същото я не
                      Bravo 1.9 TD 100 h.p.

Коментар

BaCuJleB` написа:
                        за това аз викам я по-добре да си не играя бих предпочел да купа от някоя морга едно друго табло и там да пробвам от колкото да засипа мойто си и после я намерил същото я не
                        Прав си.А ако намериш табло от някоя морга пиши колко пари вървят.
                        GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Кво става колеги?До къде стигнахте?Дайте някаква нова идейка .
                          WhitePower написа:
                          и аз съм до тук стигнал моето е червено и стрелките не се виждатно с бял лак и един УВ светодиод мисля да пробвам
                          FaceLess написа:
                          GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

fidy написа:
                            Кво става колеги?До къде стигнахте?Дайте някаква нова идейка .
                            WhitePower написа:
                            и аз съм до тук стигнал моето е червено и стрелките не се виждатно с бял лак и един УВ светодиод мисля да пробвам
                            FaceLess написа:
                            идейки да искаш почвай цялото купе вътре после от долу :D еххх само да се пребера моята какво я чака
                            BMW E39 2.5I
                            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Re: -

Така и аз да "пооцапам" темичката: -зеленото не идва ли от една зелена на цвят "слюда"(аз си го наричам така)има такива по рекламните къщи ,а и не само -за хора с излишни пари има това --> http://img517.imageshack.us/img517/8...plasma3zw4.jpg -а за хора които искат "резервно" табло имам такова
                              Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

А цената на това последното колко е...и от къде се поръчва?
                                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                                X