Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисия "Яко табло"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: -

4uk1t написа:
    Така и аз да "пооцапам" темичката: -зеленото не идва ли от една зелена на цвят "слюда"(аз си го наричам така)има такива по рекламните къщи ,а и не само -за хора с излишни пари има това --> http://img517.imageshack.us/img517/8...plasma3zw4.jpg -а за хора които искат "резервно" табло имам такова
    колега искам да те питам знаеш ли откъде мога да си намеря и аз такова табло или поне как да го направя :D

Коментар

sexa861 написа:
      4uk1t написа:
      Така и аз да "пооцапам" темичката: -зеленото не идва ли от една зелена на цвят "слюда"(аз си го наричам така)има такива по рекламните къщи ,а и не само -за хора с излишни пари има това --> http://img517.imageshack.us/img517/8...plasma3zw4.jpg -а за хора които искат "резервно" табло имам такова
      колега искам да те питам знаеш ли откъде мога да си намеря и аз такова табло или поне как да го направя :D
      търси X-TUNERS в София са момчетата и доста професионално се занимават с тъбла на коли
      YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
      Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
      BEGACHKI

Коментар

Аз днес нямаше какво да правя и си викам : "Чакай и аз да се позаиграя!" ,и разглобих някои части от таблото и ги пръснах в черен мат!После ще кача снимки че сега нямам много време!На мен ми харесва тъй...,дано и на вас ви хареса!
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ето и снимките...
          Прикачени файлове
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Има едно две места ,на които си оставих ръцете ама като цяло е добре и не се забелязва на око ,но се вижда на снимките!
            Прикачени файлове

Коментар

добре се е получило но този спреи след време се люпи
              BMW E39 2.5I
              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ico83 написа:
                добре се е получило но този спреи след време се люпи
                Дано да не е скоро Пръснах си и капачките на джантите ,понеже са черни в центъра ,а капачките бяха различни ,и засега се държи!Ако почне да се люпи ,свалям го и отивам при някой бояджия да ми го изпръска с гланц и това е ! :D

Коментар

Ако се излюпи другият път първо със пластификатор,или шпритцче и тогава боята

Коментар

Ейййй - страхотно се е получило! Че и същия плейър като моя имаш! Шапка свалям - евала на старанието! Аз моите тези истории само ги свалих измих и ги напръсках със спрей за табло!

Коментар

Браво колега много се е обновило дано скоро да не падне боята.
                      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Наистина се е получило много добре и изглежда доста стилно.Браво за старанието :D
                        FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                        FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                        LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                        http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                        http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

4uk1t написа:
                          Колега аз излишни пари нямах но и нерви излишни също не ми се намираха и затова пратих оборотомера и таблото в София при Xtuners - те са хората повярвайте!
                          Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

А цената на осветлението на таблото при тия пичове колко е ?
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                              А цената на осветлението на таблото при тия пичове колко е ?
                              Ами питай ги тях! За всяка кола е различно. тел.: 0884/744-777 - търси Калоян Попов.
                              Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

ето аз какво сатворих самоче на снимките несе вижда достатачно добре. на живо е 100-пъти по добре.

Коментар

Working...
                                X