Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фарове от мареа на браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фарове от мареа на браво

има ли някой във форума да се занимава с тунинг който ще може да ми направи такива фарове?
    Прикачени файлове

Лесно става ... Само трябва да се внимава като се сваля стъклото на фаровете

Коментар

за който е правил е лесно, мен не ми се пробва :D пиши едно лс ако си навит да ми направиш едни такива

Коментар

Ако можеш и на МК1 да направиш,както един колега от Сливен... и обадиш добри пари,значи идвам в Х.Димитър...Май там беше
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
          Ако можеш и на МК1 да направиш,както един колега от Сливен... и обадиш добри пари,значи идвам в Х.Димитър...Май там беше
          На мк1 са най лесни за правене,аз преди си ги бях направил,просто се сваля стъклото с пистолет за горещ въздух и се облепя рефлектора и се пръска.ето аз как почнах с моите и до каде стигнах
          Прикачени файлове

Коментар

Всичко може

Коментар

Това ясно,как се вика който си го може си го може .....
              Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

На колегата stefcho_sm не знам колко време, труд, пари и нерви е хвърлил, ама е станало страшно хубаво. И аз исках да правя на Бравото, ама после се разубедих, защото да не взема да счупя някой от фаровете, че тогава става страшна трябва да ходя по автоморги да търся фарове, защото нови са големи боклуци, а ако купя оригинално Valeo много парички ще ми вземат не знам някой от колегите беше дал накакъв сайт в който оригинално Valeo беше около 700 евро май.
                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

ами риска си е риск, аз докато ги правех моите счупих един, ама си намерих ефтино, но за браво са много скъпи, но ако се боядисат така както на първата снимка ше е лудница А ето още една снимка на моето творение.
                  Прикачени файлове

Коментар

Working...
                  X