Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто абарт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто абарт

Търся си спешно абартови спойлери за за фиат пунто 2000 г., някой ще ме опъти ли.
    FIQT PUNTO GT

аре бе хора нямате ли идеи някакви...няма как да си внесем брони от Гермния Италия...поне няма кой да се навие..
    Punto HGT - total
    Punto 1.2 16v Sporting - total
    Punto 1.2 - alive
    Toyota celica t23

Коментар

ВЕДНЬЖ FIAT-ЗАВИНАГИ FIAT

ЗА КОМПЛЕКТ АБАРТ САМ ОБАРНАЛ СОФИЯ НАГОРЕ С КРАКАТА,НЯМА И НЯМА,ТЕЗИ РАЗДУВКИ ОТ ’’ТУННИНГ’’ МАГАЗИНИТЕ,СА ЕБАТИ СЕЛСКАТА ИСТОРИЯ.ГОТОВ САМ ДА ДАМ ЯКО КИНТИ АМА ДА СА СИ ОРИГИНАЛНИ-КАКТО СИ ТРЯБВА
      FIQT PUNTO GT

Коментар

купуваш си абартово пунто, сваляш пакета, продаваш го след това и си готов, друг начин почти няма...в Александър аути могат да ти докарат, но за Браво беше над 3000, което е комично и направо несериозно ако даваш толкова пари, тогава отиди там дори и в италия трудно ще намериш
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

http://www.lester.it/uk/catalogo_marca.asp?marca=Fiat Гледайте ама като за мк2 абартова броня не предлагат тез май...имат за мк1 и браво.Цени като погледнах за браво абартова е 142евра.Магазини имат в сърбия в белград.И може да им пратите по един майл да питате за мк2 абартов праг правят ли.от алфа форума казаха че идва с лепило и др екстри - вие само боядисвате и слагате
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Колега ....Един приятел търсеше обикновенна ВРАТА.... в цяла София по моргите нямаше тази която му трябваше,представям си за Абартов Кит....Успех в търсенето....
            Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Working...
            X